Followers

Friday, March 8, 2013

ULANG KOMEN DOC DADDYZIYYAD :)


⇧ Best Shot 50mm Notable Entries, DCM Digital Cameral Magazine, March 2013 issue. ©2013 WakGelas™

Baru semalam wak citer yg karya wak xde kuar dlm majalah fotografi bulan ni kanns.., Tapi sunguh wak X sangka, buah cempedak pon nak jadi nangka.., siang tengahari tadi wak jalan2 ampang park tengok majalah DCM (baca Digital Camera Magazine) bulan March 2013 yee pon kuarkan gambr foto aBo tuuu.., tp X menang apa2 hadiah tapii.. syukurla walopon secipot cenonet je dok kat mukasurat bakang skali..Ihikks

Sebenarnye ini adalah karya wak yg kedua (baca no. 2) yg berjaya terkeluar features dlm majalah fotografi tempatan. Bulan lepas dlm majalah Dunia Kamera kan abg doc zoul? Kuikui2 [+ Wak Sayang Dunia Kamera ]

Wak nak bterimekaseh jugaklah pd majalah DCM YG memilih karya wak tu walopon X bg chan menang (uuhu, brape kali mau ulang ayat daaa)...,

Dan ucapan khas tuk abg doc DaddyZiyyad dan gadisBunga tuuu dgn ucapan - wak dh berjaya features dlm DCM, korang bila lagik? iiHIkkks..,


⇧ The original photo of aBo and her buah Paoh, Sedi Longhouse, Roban. ©2013 WakGelas™

27 comments:

  1. wah2.. untg lah masuk DCM.. sy minat fotografi jgak, tapi xpndai sgt lah amk gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehh wak amek gmbr kamu yg jeliterr tuu.. volleee

      Delete
  2. hasil photoshoot akak masih kelaut lagi hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo kelaut tu dah bole buat pekasam tu makk.., sedap jugakk.., ahhZhks

      Delete
  3. Cayok ... Wak, ada rezeki lain kali boleh menang lagiii... yg ni walaupun tak menang.. dapat masuk majalah pun jadi la.. sekurang-kurangnya dapat gak org lain tengok, hasil kerja wak tu

    any way Wak... 'buah pauh' tu saya ingatkan wak amik gambar buah mangga... jenuh gak la saya dok tengok gambar mentol lampu tu cari buah pauh... pas tu baru perasan gambar yg no. 1 ... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam n morning mekdah tuuu.., sibbaik leh nmpk n perasan buah paoh yg cinonet tu kanns.., uuHUuu

      Delete
  4. Salam Jumaat...hhaaaaa...kan ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciput je tu makk.,sob sob..uHHuuu, salam jumaat gakk

      Delete
  5. Hamboiiiiii..dah berjaya masuk DCM!!!
    Tak menang pun takperrrrr...nanti2 menang lah tuuuu......
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. muger2 masin molot abg doc tuu.. aminn

      psst. wak de pantun ucapan tuu - abg doc bila lg nk try..iHHIkks

      Delete
  6. Tahniah wak.....moga moga nanti nanti ada kemenangan dipihak wak....

    Psss....wak, itu men tpi tu wak....itu rietta crop tu wak....klu xcrop, kecik sj.....rietta pkai kitlens....

    ReplyDelete
  7. waduhhh wakkk... mantop. nak cuba nasib gak ler gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. toraila makk.., untung sabut timbul..,ehHHe

      Delete
  8. waduh wakk mantoppppp.... nak torai gak ler nanti

    ReplyDelete
  9. wakk, gambar2 wak semua curlasss cuslasss :p
    apa kata wak sudi2 kan shoot kitorang wakkkkkkk ;))

    ReplyDelete
  10. Wah...senyum lebar wak seminggu ni.
    Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. senyum sitik2 waie mbakyu yoo..,ehhHHee

      Delete
  11. salam wakkk...

    tahniah ye wak...oh yeahhhh....l

    ReplyDelete
  12. tahniah lagi untuk wak. gb kurang komitmen sikit bab2 ni. shoot syok sendiri aje. tapi dah rajin kang gb try ler anto. untung sabut featured lah. untung batu syok sendiri je pun takpe. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah wak......
    teruskan hasil yg terbaik.......

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen