Followers

Friday, March 29, 2013

A LITTLE GREEN PLANTS IN MY BATHROOM


⇧ As long as I live in this apartment. Bukit Belacan. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh..,Wak cuman nk ucap salam jumaat pd kengkawan wak sumer2 lahhh..,

21 comments:

  1. salam hari jumaat ye wak, jgn lupe gi solat jumaat tgri nnti heheheh.....

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat Wak. Apa plan menembak untuk Wak weekend nie?

    P/S : Kita akan berada di Masai. Nak fishing kat Kong Kong. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat wak..mugo-mugo diparengi waras...

    ReplyDelete
  4. salam jumaat, comel gambar nye wakk :)

    ReplyDelete
  5. akak takut nak taruk plants kat bilik air...satu hari dulu..ada jugak letak...tgk2 ada ulat ,hijau dan gemuk kt pokok tu...seharian tak mandi dek takut kat ulat tu...tunggu suami blk keje..buang sekali dgn pokok,dgn balang...

    ReplyDelete
  6. Ini yg dinamakan pokok dalam gelas wak gelas ..... ngeeee

    ReplyDelete
  7. 'money plant'... paling senang hidup bila ada air

    ReplyDelete
  8. Comeinye wak.....rietta cuma tnam rumput jer....ekekeke.....

    ReplyDelete
  9. pokok ape ni wak?

    tanam pokok taugeh dr kacang hijau ke? hikhik


    :3

    ReplyDelete
  10. salam wak...
    hidup subur tanaman ni .. ngam la tu.. :)
    salam jumaat jgk wak..

    ReplyDelete
  11. selamat berhari jumaat wak... :)

    ReplyDelete
  12. Walaupun kecik...tetap indah...terima kasih wak sharing gambor cantik

    ReplyDelete
  13. selamat hari jumaat wat, hehe...padahal dah dekat tengah malam kot...baru sempat nak bw, huhu~...

    ReplyDelete
  14. Wak ini dalam bathroom ker gambarnya? ada tetikus la hihi.

    ReplyDelete
  15. hana suka dalm bathroom ada pokok hijau..rasa nyaman

    ReplyDelete
  16. salam ahad....esok dah sekolah huhuhu

    ReplyDelete
  17. salam wak..

    ohlala...sypun ada pokok ni tp dh menjalar sgt sbb bekasnya besau gitu...

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen