Followers

Sunday, March 24, 2013

KUALA LUMPUR KE TANJUNG LUMPUR


⇧ Dataran Kuantan, Pahang. ©2013 WakGelas™

Hari Jumaat kan wak hapdey, mula2 hingat nk jenguk F1 sepang kejap, tapi pas solat jumaat kat Masjid Besar Jamek Sepang, wak terus je Kuantan.., singgah jap kat Felda Kampung New Zealand.. Hari pon dh petang.. ahhKs


⇧ Kampung New Zealand, Maran, Pahang. ©2013 WakGelas™


⇧ Bad flares at Tanjung Lumpur, Kuantan, Pahang. ©2013 WakGelas™

17 comments:

  1. Salam Wak... kalau flares tu takder... mesti lagi mabeles gambar Wak tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. xperlar mek, wak letak sbg kenangann.., bole khenn

      Delete
  2. Ohyeaayy..Kg New Zealand..special tul nama kg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa.., mak dh smpi new zealand kannss

      Delete
  3. tak payah susah2 naik belon bagai nak sampai new zealand wak khennnssss......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehheee., verangan je gi new zealand bro..

      Delete
  4. Salam wakkk...

    Sy x pernah ke kg new zealand tu..ke new zealand apalagi laaa...hehe

    Sprti biasa...pic yg wak snap sume cntik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik wirda tuu.., segmen berbalas pantun dh abes kewww.. ehHHHee

      Delete
  5. Tak sangka Kuantan,my hometown cantiknya dgn tangan Wak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhee, biasa2 aje bro thomas.. thank you for admiring my photowork

      Delete
  6. kelakar laa plk nama kg tu.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar xper, tapi jgn lucah nnti kena tukar lar pulakks.,ahHKs

      Delete
  7. selalu lalu je tmpt ni...
    xsangka plak cantik kg ni...

    ReplyDelete
  8. spjg 5 tahun ayut kat pahang,baru ayut tahu blh guna upe yer air pancut tgh2x dataran tu..hahahhaha..sabor jela :D

    ReplyDelete
  9. best nyer...... remy tak sampai kat sana lagi......

    ReplyDelete
  10. dulu first time org citer pasal NZ kat kuantan yong boleh gelak
    pastu kawin ngan org pantai timur balik kg lalu, baru tahu..
    international sungguh Malaysiaku..

    ReplyDelete
  11. wak, first time dgr ada kg new zealand kat m'sia..
    lawo2 la gambo wak..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen