Followers

Monday, March 11, 2013

BINI WAK DAH DATANG KEY ELL YEE


⇧ Pulau Juling sunrise yesterday (Sunday). ©2013 WakGelas™ 

Assalamualaikum kengkawan wak sumer2 laah..

Harini Senin sudahh.., Semalam pepagi Suboh sepi-E jugak wak dh berlarian ke kampung nelayan Kong Kong tuuuh..,

Dan harini wak tengah bz melayan bini wak intan payung tuuuh ada training kat Bukit Bintang katanyeer.., Dua tiga hari jugak katanyerr..,

Lagi satu wak nk updet yg pc desktop wak kat umah wak tu dh kaput,. bila on je 3 menet padam sedndirik..,bila padam sendirik je mesti 3 menet jugakk.,aHHHKs.. Sambil tu wak tengah riki2 nak beli laptop ASUS atau LENOVO.. ada kengkawan leh bg duapohsen advise.., ehhcehh


⇧ aQi at zero milestone, Kong Kong, Masai. ©2013 WakGelas™ 

33 comments:

  1. Salam senayan wak...

    Cantik gambo wktu subuh

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tenkiu mekdah yee.. , jgnserik2 dtg sini lg tauu..hauhauu2

      Delete
  3. Wah, Wak dating 3 hari la nie yer Wak... Selamat Honeymoon yer Wak..

    ReplyDelete
  4. Pulau Juling? kah kah kah...tak cukup dgn nama Kong Kong yg unik, Juling pun ada yerrr wak...

    Saya pun guna laptop Lenovo ...tapi laptop ni biasa biasa aja..intel core i5 ajerrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh baper lama abg doc guna Lenovo tuu? ada apa2 masalah x so far? uuHUuu

      Delete
  5. hogkong kat masai? -_- ada eh? tak pernah tau pon.. noob giler.. haha





    cecece melepaskan rindu letewww dgn wife wak..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan hongkong la cik sya yee.. Kong Kong tapii.. iHHikks

      Delete
  6. Cantik shot jeti ni,
    mcm saya pernah sampai tempat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada, bro thomas penah sampi sini .. wak dh check blog kamu yee..,eHHHee

      http://turbinemanlog.blogspot.com/2010/06/jetties-of-kong-kong-kg-tanjung-langsat.html

      Delete
  7. sekali tengok ingatkan Hong Kong dah tadi. LOL

    beutiful sunset. kalau tengok live lagi amazing. Subhanallah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah krn masih dpt mengecapi suasana nyaman camtu kanns.,eHHhee

      Delete
  8. Terbaik dari Wak...

    Lenovo ok kot... sbb boss AmiRini dok mention Lenovo terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okela bro amirini, wak pon rasa nk beli lenovo jeeer..,ehHHe

      Delete
  9. comeii lah wak gmbo sunset tu....rietta berkenan dengan Asus yang kecik comei...kiut miut gtu...tpi itu sekdar utk on da go lah....xmmpu nk kerja berat berat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ,tu bukan sunset heyyh, tu sunrise matahari terbit waktu pepagi yee..uhhUUU

      Delete
  10. wuuuuu...shanteknye itu sunrise.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa, hanya manikam yg kenal jauhari jugakk.,ahHKKs, tq bro

      Delete
  11. lama rasanya tak melawat wak... pic tetap ohsem seperti wak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper kak noreason to come here.,,,ahhHHa

      Delete
  12. Replies
    1. timekaseh ye makk..,wak tembak2 jeee.,ehheE

      Delete
  13. Photo cantik...nak bg advice pasal laptop tak retilah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasehla mak sukak photo wak tuu..,ehhhee

      Delete
  14. Kong Kong..memula ingatkan salah tulis..rupanya ada tempat ni eh..
    JM ingat King Kong or Hong Kong jer...ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammvoii mak nmpk kuman seberang lautan yee.. kongkong dalam negeri sendrik pon Xtauu.., uuhHhu

      Delete
  15. Replies
    1. tuu bukan sunset cik 3no yee.., ohhoo

      Delete
  16. salam wak..
    rajin wak berlarian ye...bagus utk kesihatan tuh..
    hihih...

    unik sekali nama tempat ni & nice pic.. :)

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen