Followers

Monday, March 25, 2013

WAK LU! OPAH HANG!


⇧ 1. New friends on Team no. 3 - Ganu Selatan, me and Ck Cham. D'Osiss Restaurant, Kuantan. ©2013 WakGelas™

Mestilah kengkawan penah dengar asal usul nama negeri Pahang kanns.., wak pon malasla nk citer semule atau kopipes.. uuhuUU

Sebenarnye wak baru balik dari kuantan.., siang sabtu tadi wak dh join aktivitas kelab Nikon Club Kuantan larr fulakks.., wak tgh fenat niih, nnti wak citerlar lagiiks..,iHHikks





⇧ 2. This picture from NikonClub website. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 3. Nikon Club Photo Search. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 4. Segalanya Allah yg punya. D'Osiss Restaurant. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 5. Nikon Club Photo Search. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 6. Ganu Selatan capturing our Mr Daddy Restaurant's answer to the clue. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 7. Nikon Club Photo Search. Kuantan. ©2013 WakGelas™


⇧ 8. Alone matcham biasa. Somewhere between Pekan and Endau. ©2013 WakGelas™

21 comments:

  1. cantik gambar-gambar nya wak..gigih betul wak travel sampai ke kuantan sinun, salute lah :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatuh..... macam dah lama tak jenguk blog Wak ni.... hihihi

    terror nya OKU tuh boleh bawak kereta sport kannn...

    ReplyDelete
  3. dalam bebanyak gambau, yang merah merah delima tu yang memikat HAHAHA



    nak pinjam boleh? :p

    ReplyDelete
  4. wah...best ni...saya pun salah seorang peminat fotografi jugak wak... dan semestinya peminat lensa Nikon... ^_^ Nikon apa yang bagus ek wak? Tengah usha2 DLSR ni...

    ReplyDelete
  5. salam akkk...

    kenapa byk premis yg tutup tu wakkk...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk kendahan yg saya dah terlepas wak..kena berlamaan di blog wak nih....

      Delete
  6. terpaku tengok kereta.

    tambah terpaku tengok banner dalam die...

    huhihihi.

    selamat hujung minggu wak :)

    ReplyDelete
  7. pemilik motokar merah itew kurang upayakah?

    ReplyDelete
  8. Bila saya tengok kereta putih tu saya rasa macam jadi inferiority complex sangat berkawan dengan wak..uwaaa!!!!

    ReplyDelete
  9. wak!!!cun la wak..nmpk dah kemajuan sikit2

    ReplyDelete
  10. lama tak nampak che putih tu. huu~

    ReplyDelete
  11. X nk ferrari coz org kurang upaya nyer nk yg last tu ahakssss

    ReplyDelete
  12. wak teringin nak cik merah tu !!..ehem rasanya dlm mimpi je la.. ;)

    ReplyDelete
  13. WAK MEMANG RAJIN
    teringin nak bersifu ngan wak

    ReplyDelete
  14. salam wak...waduh..sampai ke kuantan mengembaranye.. :)

    ReplyDelete
  15. sampai kekuantan bro bergambar..... tapi tetap alone di penghujungnya..... ajak ler remy temankan...he3

    ReplyDelete
  16. Photo search.... ermmm... Photo Explorer ntah bila plak nak buat... wak gelas punya gambaq mmg gempaq aih...

    http://paanasir.blogspot.com/

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen