Followers

Saturday, February 2, 2013

RITMA JOHOR II: THE OTHER WINNERS


⇧ The winner (Mohamad Shahrudin) of the Ritma Johor II Photography contest. The prize is a trophy and RM3000 cash. Bangunan Dato Jaafar, Johor Bahru. ©2013 WakGelas™


Dua minggu kemaren wak kan dh join pertandingan seni visual terbuka Johor kategori fotografi dan dapat hadiah kedua, sikit lagi juara.., kuikui2..,alhamdulillah [+ Ritma Johor II]

Abg doc zoul dh tanye wak gambar pemenang juara nak jadi pelajaran katanye.., maka terimalahh gambar2 fotografi yg jd juara dn saguhati ituu tuk rujukan masadepan jugakks.,

Sebenarnye wak nk citer sikit psl hari pertandingan tu wak pon dh rancang dh bawak pakaian baju melayu johor teluk belanga dh letak dlm kete cik Jnulekasnova tuu dan jugak baju tshirt Johor FC dan sebiji bola ., manalah tahu tema ada kena mengena dgn pakaian johor ataupun sukan johor.., tp spt yg wak maklum pon Xde sorangpon anak2 wak yg mau jadik model uoolss., sodeyy kannns.., tp xperla, rejeki wak pon takatt tu jee nk wat camne kann..,syukurla jugakk sbb wak memey X sangka leh menang apa2 hadiah sbb tengok punyela ramai peserta IPTA smpi 2 bas dan otai2 fotografer yg pakey kamera canggih manggih bingkai penuh (full frame) gituuu..,alhamdulillahh..


⇧ The second winner of the Ritma Johor II Photography contest. The prize is a trophy and RM2000 cash. Bangunan Dato Jaafar, Johor Bahru. ©2013 WakGelas™



⇧ The consolation winners of the Ritma Johor II Photography contest. Top (Mohd Jasmin), bottom left (Noraishah Karim), bottom right (Paten Munirah). The prize is RM1000 cash each. Bangunan Dato Jaafar, Johor Bahru. ©2013 WakGelas™

17 comments:

  1. tempat kedua pun alhamdulillah, tahniah wak..
    bakat dan gambar wak dah diiktiraf...
    apa hadiah yang dapat tu......?

    ReplyDelete
    Replies
    1. trofi dgn duit cash rm2000.., ehhhee, alhamdulillah makk

      Delete
  2. wah..tahniah yer wak....wak memang berbakat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhe, timekaseh ye kak doc.., tembak2 jee

      Delete
  3. Perrrghhh...shot kat dlm Masjid Sultan Abu Bakar, ngajor ngaji pakai rotan panjang..black&white lagi...no wonder dia kalahkan Wak...:)

    ReplyDelete
  4. wah...semuanya cantik...dah rezeki tu wak..kalau saya xtentu lagi dapat shot baik camtu...kena kreatif kan wak

    ReplyDelete
  5. Yang menang ngelat tu wak.
    Letak living object.
    Tapi,
    Pelajaran tu.
    Tahun depan bawak props cukup2.
    Gerenti boleh menang.

    Terima kasih wak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la bg doc, wak dh plan bawak props baju melayu johor, tshirt johor FC dgn bola lagiks, tp masa-elahnye problem wak xde sape nk jadik model ..,uHuuu, tahun depan abg doc kena try pulakks mana tau rejekii

      Delete
  6. inilah manfaatnya..bkn suka2 kan wak..minat,bakat,juga boleh menjadi sumber rezeki..tahniah..

    ReplyDelete
  7. kedua pun tetap ohsem wak...... tapi sayes..semua pic cantik2...ada tarikan dan ada nilai tersendiri....

    ReplyDelete
  8. tahniah Wak...byk dpt tu...alhamdulillah....

    ReplyDelete
  9. gambar yang pertamakan mengimbau arwah abah nurul ajar nurul mengaji=)sangat terharu n tetiba nak nanges...tapi rotan tuh panjang sangat..huhu abah nyer rotan tak panjang pendek jer=)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah wak dapat num2..hadiah banyak jugak RM tuh

    ReplyDelete
  11. Tahniah wak. Gambar suma cantik2.

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen