Followers

Wednesday, February 20, 2013

AKLEH SUNSET

⇧ KLCC View photography from Flat Berembang Heights Apartment Condominium, Jalan Ampang, Kuala Lumpur. ©2013 WakGelas™

Kadang-kadang wak pon X tau nk tngkp sunset kat mana.., Pas keje Panjat flat rumah murah yg baru siap sudahhh.., alone matcham biasa yee..,aHHaKs

37 comments:

  1. Amazing... dulu selalu juga guna highway ni balik ke Damansara. Rindu la pulak.
    Good morning Wak :d

    ReplyDelete
  2. Lagi sekomen nak bagi... makin tatap gambar ni, rasa macam sayu pulak hati. Entah...

    ReplyDelete
  3. Gigih wak, makk sukerrrr hikssss

    ReplyDelete
  4. cantik...comei...cun...cayalah wak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kira dimana wak kreativiti yang menjadi yang comel.lebih menarik subhanallah

      Delete
  5. Wak gelas.... kagumnya sayaaa!

    ReplyDelete
  6. sangat berbaloi usaha gigih wak...mmg cantik gambar ni

    ReplyDelete
  7. cantik nye wak...macam tak caya itu permandangan kt KL..sgt2 cantik..

    ReplyDelete
  8. JARI WAK GELAS YANG BERSENI
    Jempret apa aje semuanya shuntek belaka
    Kan wak kan (nyengir)<-------------- WAKLU!

    ReplyDelete
  9. cantik lokasi ni Wak.. ray of light tu pun lawa..
    kalau buat time lapse lagi best ni

    ReplyDelete
  10. salam wak..
    cantiknyeeeeee...terpesona cma tgk! :)

    ReplyDelete
  11. sunset kat KK dulu rasa2nya the best lah..

    ReplyDelete
  12. indah dan cantik...

    tarik nafas dalam-dalam

    ReplyDelete
  13. cantik bangat lah wak...gigih sungguh panjat flat, tapi hasilnya superb :)

    ReplyDelete
  14. assalam wak...cantik pemandangan ni...sesejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  15. Kita di kawasan bandar macam KL ni Wak, kurang natural attraction macam beaches/lakes/park yg kita boleh ulang ulang dtg nak tembak sunset/sunrise..

    ReplyDelete
  16. nampak macam semua kenderaan di jalan tu mengejar matahari je...aduh..cantik la wak!

    ReplyDelete
  17. awesome la wak... ^_^ love this pic...

    ReplyDelete
  18. wooahhhhhhhhhhhhhhhh hebatnya gambar ni!!

    ReplyDelete
  19. Mmg WOW la wak!
    Rasa jd burung sbb nampak pandangan dari atas gini.

    ReplyDelete
  20. Saya kagum Wak sanggup panjat bumbung flat.
    Saya kagum sebab Wak boleh cat dan lukis pemandangan hanya dengan ketik2 sampai cantik.
    Saya kagum sebab Wak ada magical touch.

    ReplyDelete
  21. wak...tetap menarik dan cantik seperti selalu........

    ReplyDelete
  22. Panjat pun berbaloi wak... cantek banget...

    Tapi iye ke panjat.. entah2 naik lift..

    ReplyDelete
  23. Sungguh menakjubkan, bagaikan saya melihat dlm majalah pelancongan.

    ReplyDelete
  24. Saya dah beli majalah yg ada gambar wak tu. [...]

    ReplyDelete
  25. cantiknya gmbar yg wak tangkap tu.

    ReplyDelete
  26. comei....comei...comeiii.....ahakz

    ReplyDelete
  27. Wah! Wak dapat pot baik utk shot yg cantik ni.

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen