Followers

Tuesday, February 19, 2013

VAGINA YG LAZAT

⇧ Restoran Vargina, Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur. ©2013 WakGelas™

Kemaren wak singgah jugak restoran yg nak sebut ni pon terasa malu2 meow jugakk., aHHaks..

Mamam petang mee goreng mamak.,.Minum segela air teh kosong sudahhh.., kurang manis tapii

Nak amek gambr nama kedai pon wak malu jugakks WEHHH, kena semunyik bakang tianggg.. ahhHHks

⇧ Restoran Vargina, Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur. ©2013 WakGelas™

66 comments:

  1. Apa kah...tiada nama lain yg sesuai.....ahakz....ahakz....

    ReplyDelete
  2. Oh wak byk beza maknanya lepas d buang R nya hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lidah xleh nak sebut 'arghhh'.. ihhIKKs

      Delete
  3. kalau baca tajuk entri je, bahaya wak! hehehe

    ReplyDelete
  4. wakkk...restoren tu ada huruf R...wak saja tak letak huruf tu ekk..:)

    ReplyDelete
  5. sedap nama restoran...mesti laku

    ReplyDelete
    Replies
    1. restoran bukan kerana nama yee.., ehhHee

      Delete
  6. Nama tokeh ke main guna nama je...mcm2la..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kata tokeh tu dia guna nama emak dia.., naper? X pecaye? ehHHe

      Delete
  7. signbod pun takde lesen tu, silap2 nama restoren ni pun tak rejister kat SSM.. :D
    mee goreng dia lazat tak Wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang ada persatuan peniaga india muslim semenanjung..,mestila ada lesen tuuu..,uhhUUu

      mee goreng mamak dia so-so jakk bang mJmP yeee.. kehh

      Delete
  8. Replies
    1. sepelaung je mak kann..,ehhHe,untunglaa

      Delete
  9. huhuuhh..apakah tuan punya restoren ini sudah kering idea?hehehehhe

    ReplyDelete
  10. WAK saje panaskan nama restoran tu hehe

    ReplyDelete
  11. aduh aah la rasa malu nk sebut dpn org, mcm ckp bende tak sopan lak huhuhui

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa wak nk tangkep gambr pown malu2 jugakks, kuikui2

      Delete
  12. opocot..terkejut jap tengok tajuk entri wak tadi dan terkejut jugak dengan nama kedai tu... hu hu hu... malu la pulak... he he he...

    ReplyDelete
  13. Wak ke sisni sebab terpengaruh dengan signboard kedai ke? Hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah, wak nak amek sunset view kat flat bandar baru sentul jakk, tetibe ternmpk lakk kedai mamak ni..,iHHIkks

      Delete
  14. Wak...kat title tu kena tambah 'R' ☺☺

    ReplyDelete
  15. salam wak..
    huhuhu..cma pun malu2 meowww nk komen ni wakk..
    :p

    ReplyDelete
  16. wak ni, buat suspen pulak yer.semacam jer tajuk entry, ahaha...

    ReplyDelete
  17. Yuk... ilang selera nak minum air kosong :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. buang air kosong tu amek yg baru..ehHHeks

      Delete
  18. wak...
    asal sedap dimakan atau nak dingombey restoran nama apa sekali pun enak wayye khen.
    Ngombey ojo lali ngejak mekdah kuwi wak Yo (nyengir)

    ReplyDelete
  19. Nak klik baca entri wak pun mcm lain mcm..sbb tajuknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abaikan tajuknnye makk, esok tajuk lainn.,IIhhi

      Delete
  20. LOL...tak sangka kat malaysia ni pun ada nama restoran yg pelik kan Wak? XD

    ReplyDelete
  21. Tajukee ngedeni uwong tenan
    Wak makan sup apa kat situ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. udhu sop la kang, mangan mee goreng mamak waie tohh.. ehHHe

      Delete
  22. Namanya cukup menarik,harap2 makanannya pun sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa bro thomas, rasa masakan mamak biasa sama jeee.. ihhiKs

      Delete
  23. hehe..eja tajuk n3 tu biar betul Wak, tapi bunyinya tetap sama kan, hikhik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kanns, susah nak sebutt 'arrghhh'.. gituuu

      Delete
  24. dah buntu sgt nk pilih naame kedai kot nih.. zzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama emak taukeh tu sendirk bro nk wat camne.., uhHUu

      Delete
  25. huhuhu.

    jadi lah buat lawak of the day wak :)

    ReplyDelete
  26. kah kah kah kah..

    dekat dgn klinik saya ni, ada kedai mamak namanya BARJANA.

    ReplyDelete
  27. seronokkkkkk je masing2 sang teruna pergi makan dekat kedai ni ye :p

    ReplyDelete
  28. tu dia..nma pon BK malu nk sebut tpi pikiq positif je

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen