Followers

Wednesday, February 6, 2013

OLE-OLE DARI MACHU PICHU & HANOI


⇧ Fridge Magnets from Peru and Bandung. ©2013 WakGelas™

Wak cuma nk ucap timekaseh pd kak Marya yg jauh dimata nun di Amerika Selatan Peru tu yee. Krn sudi hantarkan fridge magnet yg wak order bulan lepas..,, Betulla katanye, dua poh hari dua poh malam baru sampi Masai..,ahHHKs

Dan yg bawah ni ole2 hanoi kawan wak makcik2 kat opis wak ni baru balik vietnam minggu lepas katanyer, rombongan cikkiah 12 orang.., tp dorang xde blog tapii., kahh

Pascanota. Ramai kawan2 ingat wak dpt ole2 atas dn bawah heyyh., bebenornye cuman yg bawah je wak dpt free ole2 dr Hanoi, yg atas wak order wak beli yeee.., xkanlah nk selalu dpt barg2 free kanns., nk birak pon kena bayor tiga posen tauu.., uHHUkks



⇧ A wooden self balancing dragonfly and beautiful chopstick souvenirs from Hanoi given by officemates. ©2013 WakGelas™

32 comments:

  1. wooden butterfly tu cantik sangat.......
    murah rezeki bro.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey unik pepatung kayu tu bro.., ehhe

      Delete
  2. As salam wbt Wak,

    Akak tak dapat nak bagi apa-apa pun... Terima kasih kerana sudi jadi kawan maya akak ye! :)

    Gambar2 yg wak ambil semuanya cantik2! Ada juga gambar yg akak tak sangka rupanya diambil di Msia shj! Subhana'Allah... Nnt approve akak kat FB ye, boleh jadi friend2 :) Thank you! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam kak marya..,wak dh approve yee.., tenkiu gak sekali lg.. ihhHiks

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah, yg atas tu wak tumpang rejeki kawan2 jugkk.., aHHKs

      Delete
  4. cantik lak dragonfly tu... masa pergi dulu tak terbeli pon sebab rambang mata tengok kain ngan beg banyak sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dh memey pompuan rambang kanns.,ehhHHE

      Delete
  5. Replies
    1. org memberi kita merasa mak sukak-sukak tuu.., uHHuu

      Delete
  6. JM pu suka kumpul fridege magnet..tapi tk der lak org nk kasi hadiah.. :-)..minta kat Wak satu leh..ehehe...larikkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jeer, bak address alamat nama no ic ko.. kahh

      chopps., kan mak selalu travel jugakk xkan xde FM? hmmm

      Delete
  7. Wawawa.. untung banget jadi wak.. dapat ole-oleh lagi!

    ReplyDelete
  8. waduh..waduh...banyak juda wak dapat gift ya...murah rezekinya ya wak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, rejeki kawan2 wak jugakk., aHHKs

      Delete
  9. Replies
    1. jauh kaans.., dibawah bumi berpijakk.., ahhHkks

      Delete
  10. Bertambah koleksi FM wak ye. Cantiklah dragonfly tu.

    ReplyDelete
  11. Betambah koleksi FM yer wak. Cantiklah dragonfly tu.

    ReplyDelete
  12. agak2 wak boleh buat balancing mcm tu tak kat. cuba torai test buat kat tebing laguna seri alam..kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ammvoiii kerek kak nida sekunk erk.., mesti dh terer buat HDR kanns.,uuHUuu

      Delete
  13. Personally, Wak prefer souvenir mcm mana? Keychain, FM, atau brg hiasan, atau mangkuk cawan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. personally wak X kisah pon souvenir apa2 pon.., tp kalo dpt tiket air-asia PP pon oke jugak apii..,iHHikks

      psst. mak nak bg wak souvenir keeew? wahhh bestnyerrr ;-D

      Delete
  14. amvoiiii...saya pun dah lama kenal marya tu..tak pernah terfikir nak kirim FM machu pichu....nak kirim lah...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat kirim ayaq lioq je bang doc yee.., kena order, pastu bank-in masuk RM dlm akaun yee., pastu tungu 20 hari baru dapat..,uHHuuks

      Delete
  15. cntik dragonfly tuhhhh.. hehe iima ada koala dr officemate bagi jgk :)

    ReplyDelete
  16. salam wak..
    wah...cantiknye..

    bertambahla koleksi fnm wak yeee...

    ReplyDelete
  17. ha wak...barang dah smpai.iman suke fm ngn baju hardrock 2.tunggu iman post en3 kang

    ReplyDelete
  18. Cantik koleksi FM Wak... Tentu dah banyak koleksi kan.. Jauh datangnya tu..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen