Followers

Wednesday, November 14, 2012

SELAMAT TINGGAL PONTIANAK

⇧ Pontianak sunrise, Jalan Gajah Mada, Pontianak. ©2012 WakGelas™

Salam semua aminn syukur kita jumpa di arena blog waKK si pemalu ni wehhh.. 

Arin wak dh nk balik ke gagang heyyyhh.., winduu yee kat bantal bucuk rumah mepati wak nun bukit bacan tuu eeeeEe 

W’salam dari wak ,diri nii tetap meyayangi dirimuu kwn2 yg megenali diri wak gelas @ waK Gee dlm kenang blogger satu pershabtan berpanjangan…. MUAHSSS utk kwn2 WAK huhu... kuii2 PTuii

16 comments:

  1. Selamat pulang le hendaknya......pontianak cantik ada..??

    ReplyDelete
  2. wak dah blk dr pontianak....next time blh pegi lagi tu wak...

    ReplyDelete
  3. Haaa...jangan pulak Wak hangkut dia bawak balik!!!

    ReplyDelete
  4. nak tanya. Wak sempat tak ke Tayan. Di pekan Tayan itu mereka selalu menurunkan hasil2 dari Sungai Kapuas. ada ikan Patin yg besar, banyak udang galah yg besar2 jugak. dan ada satu tapak peninggalan Keraton Kalimatan aka Kesultanan Kalimantan. :)

    ReplyDelete
  5. seronok dapat peluk bantal tuuuu

    ReplyDelete
  6. cantik pic ni wak, sekejap je dh nk balik ye !

    ReplyDelete
  7. Mmg cantik2 gambar Wak ambil..jauh berjalan ye Wak.

    ReplyDelete
  8. Semoga selamat pulang wak... Hati2 jangan ada yang mengikut..

    ReplyDelete
  9. Uiishhhhh..rumah setinggan tu ada parabola la Wak! ekekekeke

    ReplyDelete
  10. Bawak je balik sekor... kat keh el pun sorang2 kan...

    ReplyDelete
  11. Banyak cantik parabolic dish tu. dorang x ban ke dekat sana?

    ReplyDelete
  12. Lepas ni boleh buat Pameran Pontianak Wak....

    ReplyDelete
  13. Cuma dari hari tu tertanya2, siapa wanita cantik di baner tu wak?

    ReplyDelete
  14. nape wak tak bawak bantal bucuk tu pi sana? baru best tido... ;p

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen