Followers

Thursday, November 22, 2012

KEGUNAAN LAIN LESUNG BATU

⇧ Low quality Fridge Magnet from Pontianak on how to start the treadmill. ©2012 WakGelas™
 
asl'kum semuanye salam2 ceriakan diri muu ngan tadah,biasalaa bila otak dah henggg tuu yg nak bwk diri nuuun sna sni..
 
ari nak citer psl mesin exercise baru wak tuuu., dh lama X exercise perot pon dh borooii seboroiboroiinyee heyyyh.., nk start mesin ni wehh kena pakai besi magnet apa2 pon boleh hatta FM dari pontianak tu pown leh jugakkk.., ahakKs smlm dh berlarian one kilometer 13 menet dulu.. ehhhe, mecet kaki wakk nk beli kasut jogging baru pulakks yee..
 
W'salam dari wak yg jauh nuuuuuuh di mato kwn2 , salam malam jumaat buat kita semua aminn..,

32 comments:

  1. hihihi..low quality FM...yg high quality wak letak kat fridge lah ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhha.., X jumpe high quality FM kat pOntianak yee doc

      Delete
  2. Replies
    1. tu laa.., ahhha,, brani gak ko komen blog wak yg ini yee.., ihiKks

      Delete
  3. Boroi ke Wak? hehehe...xpelah boroi2 pun ada org suka kan...hihihi...

    ReplyDelete
  4. wak, saye dah lame x berjogging,
    sekali berjogging ..
    haaaa tu diaaaa fengsan 30 minit !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibbaik X ttdo smpi esok pagi jeeeer.. ekkkKKE

      Delete
  5. joging wak jangan tak joging...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ahhhaaa.., dh lamer bebenor wak X dengor berlari setempat gituuu jugakkks..,

      Delete
  7. Malam Jumaat
    Otak tak heng wak....

    ReplyDelete
  8. untung lah...
    boleh kempiskan perut boroi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengokla nnti makk, untung sabut perut leh jadik kempiss.. iHIkss

      Delete
  9. Apa kegunaan lain lesung batu??
    Lambat pulak saya tangkap..^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mbakyu ujie, untuk masa2 yg terdesak batu yg menumbuk itu sesuai digunakan utk menggantikan hammer apabila nak mengetuk paku kat dinding..,

      tapi wak juger ada baca blog wanita di afrika gunakan lesung batu utk memuaskan nafsu mereka.., oops terlupa pulak, diafrika mana de lesung batu, dorang pakai lesung giling laa makk.. uhhhuuuu

      Delete
  10. ahahaha Na lagi teruk lari 10minit daa rasa nk pengsan kekekeke POYO kan..kekkeke ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, Jna kan dh ramping wehhyyy.., geramm wakk

      Delete
  11. lesung batu tu nak hempuk kat treadmill tu kasi start pun boleh ye wak...

    ReplyDelete
  12. Rajin benar Wak jogging sampai melecet kaki... Lari setempat pun saya tak larat... hehe

    Selalu guna lesung batu utk pecahkan gula melaka yang dimasukkan plastik..tak pun buat ketuk air batu.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. betoiila ciku.., org lom kawen mana leh pakey lesung batu, xmoh ganas kena pakai timun jakkks.. ahhhakks larikks

      Delete
  14. Boleh kurus ke kalau guna itu mesin...?...buleh ke...??....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je kalo rajin pakey hari2.. naper? X pecahyee?

      Delete
  15. wah... bestnya ada alat nak jogging!! lps ni kurus la wak hihihi

    ReplyDelete
  16. wah lepas ni pasti ganteng lah ye wak

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen