Followers

Wednesday, November 21, 2012

Berendut la kamu di KLCC tuuui

⇧ KLCC View from Bukit Belacan this evening. ©2012 WakGelas™

salam semuanyeee heyyhh....... 

yaaa Allah yaa tuhan kuu, biarkan aku mencari ati yg tenang di sisi muu Allah..... 

amin ya robbal alaminn..,

21 comments:

  1. wow...hwnswmnya gambar bro....terbaek lah.....oren2 tu...mcm terbakar pun ada...ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasehla bro suker gambiran wak tuuu.. ehHHHe

      Delete
  2. Subhanallah... canteknya sunset ni...

    kl petang dah tak hujan dah boleh bersunset2...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah je mak dpt snap matari gituu

      Delete
  4. loor... ingatkan Wak amik gambar dari atas KLCC... saya dok fikir ni view mana lak wak dapat kalau area KLCC.... bila di perhatikan rupanya KLCC ada dalam gambar tuh

    ReplyDelete
  5. santek! nak jugak sunset kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper orglenns ramai leh ajak ko menyunset sinunn..

      Delete
  6. Subhanallah, cantek nye view ni..
    pandai ehh wak snap..
    ajari saya bole tak wak ??
    hehe Take Care Wak !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajar? ahhhaa, wak pon baru nak bajar2 nii.. ehHHe

      Delete
  7. Ya Allah..betapa indahnya ciptaanMu....
    Pandai Wak amk gmbr ya...kelass... (^_^)

    ReplyDelete
  8. Salam wakkkk...
    cantiknyerrr pemandangan! ;))

    ReplyDelete
  9. selalu teringin nak ambik gambar cantik mcm ni. tapi selalu mmg gambar confirm tak cantik walaupun dah di edit byk kali..huhu

    ReplyDelete
  10. terpesona dgn smua pic ni.. cantik sgt

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen