Followers

Saturday, November 24, 2012

AMPANG LOOKOUT POINT

⇧ Ampang Lookout Point, Jalan Mulia 2/1, off Jalan Hulu Langat. ©2012 WakGelas™

 
Alhamdulillah masa dh brlalu brpergii yg tinggal masa brganti ari,yg pasti kita semua kena tabahkn idup kita dimasa akan dtg aminn......
 
Buat masa nii wak mmg bzz sgt2 keje 8-5 dua tempat opis byk cuma masa yg X byk, tp sempat lg wak berlarian dgn anak lanang wak tu panjat Lookout Point Ampang heyyhhh, kdg2 wak ponat balik keje kluar pagi baliknyee mlm mcm X jumpa orng,balik2 solat lps tuu titunnn aje nak mkn pon X ade selera...badan letih seperlaa nak urutkan uhhhuUU..
 
Rasa juga malas juga nak keje lebih masa badan pon dah tua nak pakai lame,sbor aje laa ..sekian di sini saja wak dpt luahkan ..
 
syum selalu teman kuu, shbat kuu, kwn kuu, ...weiiii
w'salam dari waK utk muu semua...

15 comments:

  1. Cantiknya latar belakang pict tu..

    ReplyDelete
  2. Beautiful panorama from here. How far is this Ampang Location from the city centre?

    ReplyDelete
    Replies
    1. about 14km, 19min driving kalo Jalan Ampang X jem mcm kura2.. ehhhee

      Delete
  3. Jaga diri wak. Nanti sapa nak tembak gambaq & update blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhaa xper ciku, blog bukanlaa hakmilik kekalls..

      Delete
  4. hari ni x de magik ka...

    mesen urut ade 3minit singget.. tak pon beli ogawa mesen tu letak kat rumah... hari2 balik keja sblom tido lepas lari setempat boleh urut2 Wak yee...

    bebel pulak aku kali ni... selamat pagi sabtu Wak yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoila mak, kalo X larat lari setempat, jalan setempat jeeeer.. uuuHUuu

      Delete
  5. Memang awesome pic ni..model tu pun ohsom jugak!
    Begitulah 'barang lama' kan wak...kena selalu serbis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa, bukan setakat serbis, kekadang kena oberhaul jugakk.. ahHHKs

      Delete
  6. lawonyerrr pemandangan tuu...
    naper gak piknik jer teruih tang situ wakk... ;p

    ReplyDelete
  7. Badan letih kerusi Osim boleh urutkan Wak...hihihih

    Saya teringin betul nak naik Ampang Lookout Point ni..
    Tapi org kata, malam malam banyak couple merendek atas tu eh? ha ha ha

    ReplyDelete
  8. Wak Na selalu kesana taw bila hati xtenteram ;)

    ReplyDelete
  9. Aduh...aduh....wak, rumahnya kok sudah dicat lain
    Maya Karin nya dah balik wak ya...?

    Tak apalah Wak, asal wak seneng, yg penting wak jangan MOGOK BERBLOG sudah.

    ReplyDelete
  10. tanah runtuh situ dah ok eh wak?

    Alohhh...sekarang ni segala jenis mesin urut ada...lagi syok. Mesin tak penat...

    Beli je 2-3...

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen