Followers

Sunday, November 4, 2012

HELLO KITTY THEME PARK

⇧ Half of my family. Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

salam semuanyaaa ,ari yg menbuat wak X ade mood,terlalu byk wak pikir ttg idup yg X menntu niii.. tapi wak sempat bawak anak lanang wedok semuala bini wak jugakk gi riki2 taman tema Helo Kitty Kota Iskandar sblh Puteri Harbor tuuuh.. bulan lepas kan wak dh singgah Legoland jugakk.., sekang ni wak masih Xde pitih nk beli tiket masuk dalam lagi jugakk.. uuhHuu sodeyy wehhh

w'salam dari wak utk mu kwn2 sihat2 selalu.. salam semuanyee

⇧ Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

⇧ Crowds inside the gift shop. Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

⇧ Red Bow Cafe. Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

⇧ Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

⇧ Angelina girl. Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

⇧ Hello Kitty Theme Park, Kota Iskandar. ©2012 WakGelas™

31 comments:

  1. Rajin wak bawa famili gi jalan2 walaupun cuti panjang belum bermula.

    ReplyDelete
  2. wak2Norhaizan:
    jalan2 tengok kedai cenderamata jer makkk.. ehhhee

    ReplyDelete
  3. Aishhh... nak wat balik semua benda2 kiut tu kat umah.. tp nak letak manaaaaa? :P

    ReplyDelete
  4. wow cam menarik ja. kalo anak saya yg pompuan tu tgk hello kitty camtu, mesti dia nak ajak saya pegi..hehehehe.teringin nak bwk anak2 pegi legoland, tp ntah bila

    ReplyDelete
  5. Firstly, terkejut gak tengok gambar Maya Karin kat situ...rupanya related to Puntianak. Err..tapi ngape dan apa kena-mengenanya puntianak dgn blog ni? Sorry kot dah explain dulu sedangkan saya tak baca..hehe.
    Secondly, tak tau pun ada Hello KItty Park ni..banyak juga benda yg saya tak tahu pasal JB rupanya.

    ReplyDelete
  6. Firstly, terkejut gak tengok gambar Maya Karin kat situ...rupanya related to Puntianak. Err..tapi ngape dan apa kena-mengenanya puntianak dgn blog ni? Sorry kot dah explain dulu sedangkan saya tak baca..hehe.
    Secondly, tak tau pun ada Hello KItty Park ni..banyak juga benda yg saya tak tahu pasal JB rupanya.

    ReplyDelete
  7. wak2dekdaa:
    letak je kat dapur mek tuuu.., iiihhi

    ReplyDelete
  8. wak2♥MAMASYAZA♥:
    senggol2 jakk papasyaza tuu mesti leh pegi bila2 .. ahahhaa

    ReplyDelete
  9. wak2Hliza-firstly:
    wak X xplen dlm blog ni lagiikks.. iHikks, tunggu jakkk

    ReplyDelete
  10. wak2Hliza-secondly:
    maila dtg JB jeeer.., ehhEe

    ReplyDelete
  11. wak2IamYanty:
    bangunan laenns bukan dalam Legoland yee, kat dgn Puteri Harbor jugakk..

    ReplyDelete
  12. Ini kalau anak den poei ni....maw den kena berkhemah kat sinun....ahakz

    ReplyDelete
  13. wak2NorZillaSensei:
    Xlah, wak men mende laenns.. harhar2

    ReplyDelete
  14. wak2Jebateja:
    Xyah nk bkehmah bagai kat sinun, ko bawak balik semua.. ehhheEee

    ReplyDelete
  15. wak barney tue kegilaan saya!!! hihihihihi

    ReplyDelete
  16. yeke main mende lain.ahuhu...tak nak mengaku la tu..lalala

    ReplyDelete
  17. Macam menarik je ni Wak... Baru saya tau ada Hello Kitty Theme Park ni dekat JB... Boleh terjah kalau datang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak2Hazmin:
      maila terjahj ramai2 Jb.. ehheee

      Delete
  18. legoland, kota iskandar, puteri harbour...semua saya tak pernah sampai Wak..huhuhuh..

    Tapi dah nampak Thomas & friend punya patung tu...kena pergi la ni..anak saya peminat Thomas :)

    ReplyDelete
  19. wak2Daddy:
    nnti jgn lupa gi jata negeri johor tuu jugakks.. ehhEee

    ReplyDelete
  20. kiutnye pingu! wak, bile nak gi pontianak weeheeheee tuuu?

    ReplyDelete
  21. wak, iija nak ke legoland December nnt. boleh singgah skali... tp kena poket tebal skit kut tkt anakwedok iija kelabu mata tgk hello kitty. Nasib baik tk der Barbie theme park kan.. konpem tk brani masuk JB

    ReplyDelete
  22. lawa2 belaka snap nya. I like the colour saturation.

    ReplyDelete
  23. teringin benor nak bwk anak g cini... :)

    ReplyDelete
  24. teringin jugak nak pi sini tapi ntah bila... huhu

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen