Followers

Wednesday, December 12, 2012

PROJECT 50MM - DAY 19 (PETRONAS TOWER)

⇧ Petronas Tower, Kuala Lumpur City Center. ©2012 WakGelas™

Pagi Senin semalam wak dh berlarian tepi Jalan ampang nk tangkap KLCC pulakk.., semalamnye (Ahad) petang satu hari kan hujan anjing dan kuching sampey Smart Tunnel pon kena tutup jugakk.., Pagi2 ni wak tengok langit cerah, membiru dengan kepulan awan yg chantiques ..,

Note. Project 50:- 50 days, 50 photos with a 50mm lens. Simple concept but to actually complete this project at a reasonable standard takes some serious dedication, personal motivation, oh & good friends help too. - Rick Nunn

23 comments:

  1. Tidak pernah jemu melihat kecantikan binaan Menara Berkembar Pertronas ini.

    ReplyDelete
  2. Office Wak kat tingkat berapa.. boleh sentuh awan tak

    ReplyDelete
  3. kalu wak amik gmabar klcc pg nih dlm kul7 msti lg lawo, sbb masa tuh klcc dikelilingi kabus... sampai tak nampak dr opis nih

    ReplyDelete
  4. Tower klcc ni mmg subjek yg cantik..siang atau mlm.

    Saya suka tengok awan tu jugak..

    ReplyDelete
  5. Smart Tunnel tu kalau hujan, memang manjang tutup kan Wak...apa apa pun, saya tak pernah lagi masuk dalam tunnel tu..hihihih

    ReplyDelete
  6. klu hujan kl, smart tunnel akan tutup
    sbb nk get ready in case klu banjir..
    wak rajin ke jln ampang.. every weekend sya sllu ade kt jln tun razak..
    kdg2 kt ampang park.. x jauh dh tu ngn jalan ampang.. hihihi

    ReplyDelete
  7. awan itu mmg CHANTIQUES wak wakakakka

    ReplyDelete
  8. Kalau dah kretip ambik gambo ape pun lawa jerk...

    ReplyDelete
  9. nICE shoot ~

    pecaye x wak cma x penaj masuk dlm KLCC tu even dah 26 tahun dok kl.. miahaha.. :)

    ReplyDelete
  10. dasat ah wak projek kt klcc! :D

    ReplyDelete
  11. lama tak ke sana

    *** best la wak bila cursor kat gambar jadi gelap :)

    ReplyDelete
  12. ehem..mama selalu ke KLCC juga..berjimba2 kosongkan poket en.hb..he2x..

    ReplyDelete
  13. ish ish ish
    wak ni, cantik2 gambar wak snap kan..
    sila turunkan ilmu ye wak ...

    ReplyDelete
  14. bangga menjadi rakyat malaysia!!! =)

    ReplyDelete
  15. Just love your 50mm prime lens. That skyscraper is tack-sharp!

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen