Followers

Sunday, December 9, 2012

PROJECT 50MM - DAY 16 (VICTORIA STATION)

⇧ Victoria Station Jalan Ampang, KL. ©2012 WakGelas™

Bebenonye wak pon dh lama ngidam nk makan steak wehhh.., kemaren kan besday awk yg ke e*hem e*hem.., wak gi Victoria Station Ampang sudah..,

Citer laenns. Arini ahad 9 disember 2012, bini wak anak lanang wedok sing cilik dh nk berangkatp terbang nek bilon pulai umah panjai sedi yee.. ahhha, ngade wak ngomong Jawa dengan jakuk Iban pulakks.., wak kejor follo dorang minggu depan heyyh

Note. Project 50:- 50 days, 50 photos with a 50mm lens. Simple concept but to actually complete this project at a reasonable standard takes some serious dedication, personal motivation, oh & good friends help too. - Rick Nunn

30 comments:

  1. tak pernah makan kat victoria stesen ni Wak...huhuhuh...Tapi kat stesen ketapi Kluang pernah la makan...ikikikikiki...


    ps: kat sini gambo air pancut statik SCM saya tu Wak...tak best pun..tak gerak gerak...:)
    http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/11/ww-colorful-fountain.html

    ReplyDelete
  2. kt kluang station pon wak penah gi jugak, tapi Xde air pancuran jugakkk.. ahHHks

    psst. oke wak dh komen air pancut SCM doc, chantek perghh

    ReplyDelete
  3. Saya penah sekali makan kat VS...lamaaaaa dulu wak....makan xabis siap tapau kahkkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu mak anak dara ramping memey makan steak sikit jeer kann ehhEehh

      Delete
  4. Replies
    1. org mata rambang jee suker bokehh jugakk.. ahhaks wak gurau2 jeer

      Delete
    2. Ini reply kategori nak kena getu paha ni.

      Delete
  5. wah kelasss ak makan kat "victoria station"...hihi kita jer tak pernah pegiii :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaii ciannyerr xde org ajak gi keeew.. uhhHuu

      Delete
  6. tak pernah makan kat situ huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat laens pon byk mak kanns.. ehhceeh

      Delete
  7. Victoria Station memang antique dan in theme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti bro thomas slllu makan besar kt VS kaanss.. ehhHee

      Delete
  8. Sedap ke steak dekat Victoria Station tu wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. world class steak yee.., ko budak mane tauuu.. kahh

      Delete
  9. WAHHH ! best mkn kat sini...terbaik ! big plate ...i like it...trenz dah berhenti apa lagi jom lah makan..eh !

    ReplyDelete
  10. Eh wak,
    hari jadi yang keberapa haaa?
    Aiii, share lah wak oiii
    adik-adik kat sini nak tahu gak
    cwah adik-adik konok :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. walawehh, malu lahh wehh.. wak kan dh berumur.., uuuHHuuu

      Delete
  11. urung tekan nang kunu,kapan arek jek i..

    ReplyDelete
  12. wak ngomong opo?
    nggak pahem.. hahaha

    ReplyDelete
  13. tunggu sebelum tren berhenti, kalau tak tunggu arwah nanti :)
    Wak tak ikut skali ke bini wak anak lanang wedok sing cilik nek belon?

    wak suka main ketik2 poto eahhh...hobby kita mcm sama lahhh :)

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen