Followers

Wednesday, May 22, 2013

WW: LAIN KALI LAHHH



Berakit-rakit kehulu,
berenang-renang ketepian..,
lama-lama WAK pown jadi fenatt..,uHUuu

Pascanota. Inikan entri WW (Wordless Wednesday) utk hari Rabu tanpa perkataan. Ramai yg tanya TAPII. Wak MEMEY sengaja X letak kapsyen bawah gambiran wak tuu sbb korg kena goyang2kan mouse atas foto baru tauu yee. (Brape kali mau cakap daaaa). Yg pakai kotex iPad iPod Tab bagai xde mouse nasibla korg.. aHHks

42 comments:

  1. adooi....

    sakit wak, kaki terpijak batu

    :P

    ReplyDelete
  2. Hehehehh... Mengayuh rakit memang penat wak, berenang apatah lagi :D

    ReplyDelete
  3. Sungguh mendamaikan jiwa yang sedang kekacauan

    ReplyDelete
  4. cantiknya alam ...mendamaikan jiwa..

    ReplyDelete
  5. cantik.. shooting atas batu ke?

    ReplyDelete
  6. Tp apsal saya tak nampak pun rakit dalam gambar tu mahupun wak berenang?
    Hi hi hi!

    ReplyDelete
  7. nak berakit ker nak berenang..kalau berenang mmg fenat hikssssss

    ReplyDelete
  8. Pantai Minyak Beku...laaaamaaaa tak pegi wak..kecik-kecik dulu adalah penah pi...

    ReplyDelete
  9. Dah goyang2 mouse, tak nampak apa2 pun....... tapiiii

    ReplyDelete
  10. Tak guna mousepun wak..guna ipod ni nak guyang2kan apa..?huhuhu

    Cantik ...

    ReplyDelete
  11. dulu kecik2 selalu mandi dkt pantai minyak beku ni..

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. sila gerak2kan mouse makk atas gmbr yee..atau makk jugak pakai iPad nii.,uHHuuu

      Delete
  13. Yeayy...saya ada mouuseeeeee...Saya boleh bacaaaa.... ( Eksyen nie)

    ReplyDelete
  14. Tenggelam dlm keindahan alam....

    ReplyDelete
  15. Tak mesra tablet la Wak ni....hahahahahah

    ReplyDelete
  16. salam Wak Gelas..
    hihi.. kat batu pahat yeee...cantik sunset! :)

    ReplyDelete
  17. cantiknye! wak ni mmg suka amik gmbr pemandangan ek? wak ni keje apa?

    ReplyDelete
  18. ya ampun wak.....nggak tau sih..harus digoyangkan tetikus di atas foto nya kok...haha..

    anyway..nice capture lah wak...

    ReplyDelete
  19. As salam wak,

    Wak mmg talented! Cantik betul semua gambar2 yg wak ambil & tak hairanlah wak banyak menang peraduan... semoa maju jaya sentiasa... terima kasih juga atas ingatan & ucapan takziah... semoga Allah balas dgn yg baik2 buat wak sekeluarga... :))

    ReplyDelete
  20. tak sempat berenang dah lemas dah kot.hehe

    ReplyDelete
  21. wak OO wak...mana wak ni (nyengir)

    ReplyDelete
  22. wak, ajar r skit ilmu fotografi... :D

    ReplyDelete
  23. wakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!! sy baru je dapat surat dari BSN pasal camera yang sy menang tu. BSN minta slip ssp hmmmmmmmmm buleh ke bg IC je? sy beli online ssp tu lupa plak nak print hehe

    ReplyDelete
  24. Hahaha...lawak betul...mujur komputer saya ada mouse...

    ReplyDelete
  25. cantik ton warna gambar dia tas, tenang saja tengoknya

    ReplyDelete
  26. Salam Wak..
    Cma datang berkunjung...
    lama menyepi wak? sihat ke?

    ReplyDelete
  27. sayu remy tgk pic tu wak...... ada makna mendalam......

    ReplyDelete
  28. melihat pic tu, ade rase sendu kt ati.. huhu

    ReplyDelete
  29. Subhanallah. Cantik makhluk ciptaan Allah.

    ReplyDelete
  30. special entry utk wak......

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/05/bukan-sebarang-gelas-gelas-unik-memikat.html

    ReplyDelete
  31. wakk..cam ikan paus.. cantik sehh..!!

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen