Followers

Wednesday, May 8, 2013

KEPUTUSAN WAK GELAS PARIS - MASAI GIVEAWAY


▲ Tea Pot's 'Menangi Dekorasi Kediaman Idaman Sentuhan Eric Leong' Contest I joined recently. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum kawan2 wak semua2larr..

Wak minta maap dulu ye sbb lambat sikit nak updet dan pilih pemenang bagi peraduan Wak Gelas Paris - Masai giveaway tu yee.. Terimakaseh krn dapat bersabar..

Walopon wak xde harapan nak terbang ke Paris atau masuk ke Legoland secara percuma, namun janji wak nk bg hadiah pd kengkawan tetap ditepati okehh..

Semalam wak dh letakkan nombor rawak pada kesemua nama2 peserta yg terpilih.. InsyaAllah tengahari nanti kul 12.12, wak akan pilih 6 orang pemenang bertuah termasuk sorang pemenang hadiah utama yg wak janjikan yee.. Tungguu..

[+ link: Wak Gelas Paris - Masai Giveaway ]

Terimakaseh sekali lagik pd kawan2 yg dah join GA X sbrape wak tuuu.., dan yg X join tp likes FB links wak tu pon wak berterimakaseh jugakk.. Muger2 kita semua leh jd rakan2 siber yg baik2 belaka.. aminn

Dgn ini (tanpa prejudis) keputusannya adalah spt berikut:

Pemenang saguhati:
1. Remy hazza http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (5)
2. mimi faziana http://mimifaziana.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (14)
3. wana wazm http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (24)
4. anis Sk http://studentkecik.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (37)
5. ✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (10)

Pemenang utama:
1. ♥ Cmª shIemª ♥ http://shiemacma.blogspot.com/2013/04/wak-gelas-paris-masai-giveaway.html (21)

Perhatian. Untuk semua para pemenang GA wak ni, sila emelkan nama dan alamat untuk penghantaran hadiah pada wakgelas@yahoo.com. Jika xde maklumbalas dlm masa 24 jam 5 hari dr pengumuman pemenang, pemenang yg baru akan dipilih kemudian.

Updated. 13/5/13. Okehh, semua pemenang telah memberikan nama dan alamat penghantaran yg wak akan uruskan beberapa hari lagi. Harap dapat bersabar. Updated. 17/5/13. Wak dh buat penghantaran hadiah via poslaju semalam kepada semua pemenang.

17 comments:

  1. la...wak....saja je buat org suspen...hehehe....xsabar nak tau nih

    ReplyDelete
  2. aiseh.. cikda ni masih baru la..tak reti nak joint.. lepas ni cikda tunggu depan pintu rumah wak. (sambil pegang buku manual blog..) akekkeke.. masih terkial2 wak..

    ReplyDelete
  3. Penuh debaran ni....tengok juara abpbh x saspen gini..hikhik

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang yg bertuah nnt.. :D

    ReplyDelete
  5. Harap2 no 38 berada di tempat hadiah utama..hi hi..Aaminnn..

    ReplyDelete
  6. Ok, saya adalah penonton yang setia. Hehehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang. pengalah duk diam2 ..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Alahai xda rezeki la..Anyway tahniah pada yg bertuah tu..

    ReplyDelete
  9. salam wak..
    huhuh..terjekutnya!!
    subahanallah.. tak sangka menang..
    alhamdulillah... terima kasih wak..

    cma email details skrg..
    terima kasih &tahniah buat semua peserta & pemenang..
    thanks wak! terkedu ni..

    ReplyDelete
  10. eksited sampai tertinggal komen..
    gud luck juga utk contest Tea Pot's 'Menangi Dekorasi Kediaman Idaman Sentuhan Eric Leong.

    ReplyDelete
  11. waaa mr remy menang.... tahniah2.....
    juga kepd semau pemenang.

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada yang terpilih. :)

    ReplyDelete
  13. mekasih wak...alhamdulillah... ada rezeki kat sini......... segalanya dah remy emailkan........

    ReplyDelete
  14. Wah..tahniah buat yg terpilih..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen