Followers

Thursday, May 2, 2013

DATING DENGAN ANAK DARA: PART II


▲ Chili's Grill & Bar Restaurant, KLCC. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum kengkawan dan salam pagi Khamis lar fulakks,

Semalam dgn anak wedok (anak dara) wak tu yg kekalutan sbb terlambat naek kapalterbang jugakks..,wak dh bawak jalan2 klcc mamam fish n chips.. mula2 wak ajak mamam sushi xmoh fulakks.,ahHHKs

Malam pule nak tengok wayang Ironman 3 larr jugakks.., kat KLCC sudahh.. tapi gambr wak amek X clear sbb pakai henpon cap aiYam yee..,ehHHEe

[+ link: DATING DENGAN ANAK DARA: PART I ]

◄ TGV Cinema, KLCC. ©2013 WakGelas™

36 comments:

  1. salam wak... huhuuu..bwk anak dara jenjalan ye..?
    dah tgk iron man?? best tak? best tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cma tuu.,yelah bawak anak dara sendirik, bukan anak dara oghang yee..,ehhheE

      pst iron man tiga ni jln citer yg biasa2 je selain special effects dia yg dahsyat la sangatt..,ehHHe, wak bg 3/5 star bolee? tapi mamat yg jadi bin laden tu memey lawakk.,aHHks

      Delete
    2. salam wak..
      hihi..cam menariks jer.. en hubby dah ajak tgk..tp bz jeeee... xsempat..
      huhu.. x sabar nk tgk..

      *bwk anak dara org tu.....cma x jamin ape yg akan terjadi nnti..*
      hehe ... :P

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillahh, anak memasing ada istimewa dan chomeyynye tersendiri makk kanns.,ehHHE

      Delete
  3. Cun lar fulak anak dara Wak tu..dah ada yg funya ke heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih FAMA yg funyee yee.. hewhew2 ke cikKak JM nak bgtau mende laenn nii..,Ihikks

      Delete
  4. Bestnya dapat daddy yg sporting cam nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je makk melayan anak jee..,ehHHe tenkiu

      Delete
  5. Replies
    1. bapak-e pon ayu jugakk.,harhar2

      Delete
    2. looo dilabangi eso ngomong jowo rupae ....

      Delete
    3. abesla kak dila jap lagi nak kena hayat tuuu..,ghaughau2

      ppst.kang YB, k.dila tu wong jowo tanjung karang sekampung dah tuuuu..,(hayat jgn X hayat)

      Delete
    4. ehehehee...... nak nyengir jugak... walaupun tak paham org jowo ngomong pasal apa... tapiiii "hayat jgn X hayat" tu paham.......... saya sokong

      Delete
  6. Patutlah ramai betul org di KLCC semalam. Rupanya wak dan anak wedok wak pun ada ..... ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa.,nak masuk parking klcc jemm, nak kuar balik pon kena jem jugakk..,uHUu

      Delete
    2. YB, nyong memang wong JOWO lah Hahahaha
      (nyengir)

      Delete
  7. Wah...dah tengok Ironman ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lar mak tadi malamm..,mak bile lagiik? ihiKKs

      Delete
  8. semalam tengok iron man dan iron man2 marathon kat tv kartun, xd :p lepas ni boleh pi tengok iron man 3 pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak dah tengok the Avengers tu kena tengok dulu..ehHKeee

      Delete
  9. kalau pakai henfon cap aiYam saya, gambar yg dihasilkan seperti rabun ayam... blurrrrr

    ReplyDelete
  10. Waaa...seronoknya boleh ketuk daddy. Eh...dating dengan daddy. Kita pun dating dengan anak laki gak Wak semalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekali no hal punye makk..,ahHHks - sapelar X sayang anak, tapi ada makk kann, kannsss

      Delete
  11. Salam.. wah, semua sibuk dengan ironman 3.. baju kt umah tak sempat iron ke... hi hi, cantik anak dara nii..nampak sopan and sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak pakey t-shirt je makk, xyah nk iron bagaii..,iHHikks

      Delete
  12. Hamboi Wak, dah tgk Iron Man 3 yerrr..
    Saya susah betul nak tgk wayang la skrg wak....hero2 kecik ramai...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang anak tingal2kanlaa duluu.., harharr2

      Delete
  13. hengpong cap ayam kasi kat yumida wak..hehe
    dah besar anak wak...anak dara...sweet
    syoknye nengok wayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abes wak nk pakai henpon aper fulakks.., ammvoiii

      Delete
  14. Untungggg rrrr jadi anak dara Wak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangatlarr untungg.. alhamdulillaahh

      Delete
  15. dah besar anak dara wak ye........bsk2 dah boleh dapat anak teruna dah.......

    ReplyDelete
  16. igtkan anak dara org tadi.. hehehe

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen