Followers

Thursday, May 16, 2013

DIJAMIN OLEH KERAJAAN (YG MEMERINTAH)


▲ A letter from Bank Simpanan Nasional. ©2013 WakGelas™

Minggu lepas wak dh dpt surat dari BSN (Bank Simpanan Nasional) ckp wak menang hadiah cabutan bertuah SSP (Sijil Simpanan Premium) bernilai RM150 jakk.. ahhks

dh lama bebenor X menang hadiah utama kete mewah tuuu.., tapii Alhamdulillah SYUKUR je kanns..

Nota kuchiva 1. Peraduan Pos Malaysia Senang dan Menang yg wak join awal tahun nmpknye wak X berjaya menang apa2.. Kete preve orglen yg punyeer..,uHHuuu

Nota kuchiva 2. Peraduan Mister Potato Snack and Win cuman berjaya dpt duit saguhati jakk.. Harini ada majlis penyampaian Kete chevrolet 3 jibik orglen yg punyeer tapii..,uHHuuu

52 comments:

  1. ada la dpt jugek ye.... ;) takpe yg x dpt tu bleh usaha lgi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, usaha tangga kete sejibik..,iHIks

      Delete
  2. dah dapat la ni ek wak?jgn lupa ajak BK jejalan naik kete baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat apa cik BK tuu? harhar2, kete semua orglen yg dapat yee..harap maklumm.,uhUuu

      Delete
  3. Salam Wak..
    Alhamdulillah..dpt cabutan bertuah SPP.simpanan masa depan tu..
    insyaAllah..ade rejeki bleh menang keta plak lepas ni..
    amin2...
    tahniah wak :)

    ReplyDelete
  4. wak ni memang selalu bertuah..menang jugak tu wak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu untung sabut, yg untung batu tenggelam pon byk jugak makk.,uHHUuuu

      Delete
  5. Oklah tu WAk..dapat jugak wlpun RM150 pun..Ini dah bertahun simpan..nak tak terpilih pun..huhuh
    Itu kira rezeki lah tu..mana tahu next time dpt kereta idaman ke?

    ReplyDelete
  6. wahh..alhamdulillah..tahniah... berapa wak simpan tu..hehehe nak jugak ikut simpan.. mana tau sangkut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa, minima sepoh hinggit je makk.., timekaseh yee

      Delete
    2. heheheh.. rasanya cikda dah tau wak menang keta mewah dari mana.. tahniah wakk..

      Delete
  7. tahniah ler..dapat juga cam sy tak dapat apa pun lagi..hahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhee, adalah rejeki tu nntii.. wak pon doakan jugakkk

      Delete
  8. wak ssp bulan april ke? kite menang ssp gak tapi hampeh tul la surat tak dapat lagi grrrrrrrrrrr bit.ly/18ML6Bx

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan wak dh tunjuk dlm gmbr tu 30 mac 2013 bulan mac yee., ko dpt kamera memey lagi ohsem khenns..sibbaik BSN X offer kete Volvo sejibik tuuu..,eHHHee

      Delete
  9. Bukan rejeki lagi Wak.

    Rajin kan wak dok masuk peraduan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BSN ni bukan sebarang peraduan ye mak sbb beli sijil SSP tuk simpanan jee..,ehHHee

      Delete
  10. kire ok lah tu wak, dpt jugak kan... sbr2 cube lg yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la mak tgh byk bersabor je nii.iHIkks

      Delete
  11. Rezeki wak dgn BSN ni memang murah.

    RM150K tu banyaklah. Saya nak dapat hadiah 1K pun susah ..... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wehh kangg YB.. udhu RM150k okehh!! sehatus lima poh hinggit jakk., hampehhlarr YB nii

      Delete
  12. Emmm..... takpe la dapat yg warna biru kecik tu pun jadi lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wehh, mek kena start beli dan simpan sijil simpanan premium ni.. duit X hilang okehh, kalo ade rejeki untung sabut dpt kete mewah lagikk.,iHHIkks

      Delete
  13. Tahniah wak..jangan kuchiva yer... try masuk kilauan emas kot wak menang. saya vote wak! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhee., wak fobia psl vote2 ghituuu.,selalu x menang.,

      Delete
  14. mengena jugak Wak...dapat RM150.....saya, langsong tak kena...hahaha

    ReplyDelete
  15. apa paun,.tahniah...
    dapat jugak..kan>??

    ReplyDelete
  16. "Dah lama tak dapat hadiah keta mewah"
    Maknanya Wak pnh dapat, hebat tu,
    saya ni menang pembakar roti pun tak penah wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah maha suci Allah kalo de rejeki nnti dptla pembakar roti tu kang cikgu matsom.,

      Delete
  17. tahniah wak again and again
    dapat seratuih limang pulut tu jugak sangat bererti na
    keepirup....

    ReplyDelete
    Replies
    1. timokasehla mbakyu wak sing ayu kuwi.,iHHIks

      Delete
  18. Salam wakkk...

    Alhamdulillah...wak ni orgnya sgt murah rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jugak cik wirda tuuu..ehhHE alhamdulillah jee

      Delete
  19. sekurang wak dapat jugak. dari kita ni waiting list lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tungu je bro., mane tau nnti dptla rejeki korg fulakks.,ahHKs

      Delete
  20. Tahniah Wak, rezeki tu Wak. Ummi ni tak pernah dapat lagi, harap2 murah rezeki macam Wak juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasehla makk ummi tuuu., amin jugak wak doakan yee

      Delete
  21. memula tadi remy ingat rm150K...byk tu.....he3.... tapi oklah jugak wak..ada juga...yg remy nie..... tak pernah dapat pun.....sijil tu pun dah tak tahu dok kat mana......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo rm150k memey wak open table punyer..,harhar2

      Delete
  22. salam wak...
    memula tadi remy ingat rm150k...hu3...byk tu...... rupanya takde k...tapi takpe...tetap rezeki wak...yg remy langsung takde...sijil pun dah tak tahu hilang kemana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sijil kalo hilang leh mintak balik kat bsn kaunter yee.. iHHikks

      Delete
    2. ye ke wak..... nak try tanya lah nanti.....

      Delete
  23. tahniah wak..rezeki tu, bukan senang nak menang...kitorang sini tumpag tengok jelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. korg kena beli la jugakk., mana tau ada rejeki korang ghituuu..,aminn

      Delete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen