Followers

Friday, May 10, 2013

GOOD MORNING KEY ELL


▲ Bank of China's fountains a couple of days ago. Jalan Ampang, Kuala Lumpur. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum kengkawan dan salam pagi JUMAAT lar fulakks.,

Biasanye kalo wak limpas depan Bank of China ni pepagi ke petang ke malam mesti air pancuran tu memancuT2kan airnye ammvoiii.. tapi semalam X berfungsi jugakk.., aHHHaa itupun nk citerr.. layannns

34 comments:

  1. Salam pagi wak...hujung minggu nangkep gambar neng endi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pagi jugak mak Kniedaz., mak wes sarapp? ahHKs

      Delete
  2. nasib baik air pancuran tu tak berfungsi, leh la Wak dapat gambor yang awesome tu...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam jumaat dan good pagi jugak cik yana yg kiut chill jugakk.,aHHKs

      Delete
  4. ni dekat dengan ofiz lama saya dulu ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutla matcham penah jumper mak lar fulakks.,ahHHKS

      Delete
  5. Emmm........ biru mata hitam ku... ngeeeee

    ReplyDelete
  6. Wak agaknya gi kerja pun hangku kamera tu ye?

    Pagi2 jumaat ok tayang kaler biru pulakkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamera kecik ciput leh masuk dlm poket suar je makk.,aHHks

      Delete
  7. Replies
    1. hujan petang semalamnyee.. bolee kakk pB tuuu? uHHuu

      Delete
  8. otak tengah serabut ... tu yang tak ada mood nak update email

    ReplyDelete
    Replies
    1. orglen pon serabut gak, tp leh updet blog hari2 mauuu..,harhar2

      Delete
  9. Replies
    1. morning muger cikma makin ceria n jelitt ghituuu..,iHHikks

      Delete
  10. tak berfungsi la boley buat mandi wak...

    kihkihkih

    ReplyDelete
  11. amboihhhh wak. kemain lagi ye. syok jugak tu joget2 kasi air pancut2 ! hehe



    salam kenal wak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jugakk., silahkan mampir blog wak nii..,Ihikks

      Delete
  12. Yang tak berfungsi pun Wak fungsikan juga. Fuhhh..powerful lah Wak.

    ReplyDelete
  13. peeergh! wak ambik kesempatan atas 'ketidak-fungsian' org lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaar sape soh X fungsi kanns..,aHHHaa

      Delete
  14. rezeki Wak la air pancuran nya tak berfungsi..bleh ambek gambar reflection KLCC kannnnnssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. nntila wak buat gmbr laplip laplip waktu malam jugakks.,,volleee? ehHHee

      Delete
  15. air pancut nyer takder pun cantik jugak...seolah2 macam permaidani rupanyer..

    ReplyDelete
  16. dia tak on supaya wak dapat snap pic yg menarik nie.....

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen