Followers

Saturday, May 18, 2013

MEMBELAKANGKAN MATAHARI


▲ Above Gunung Pulai, Kulaijaya. ©2013 WakGelas™

Salam pagi Sabtu dan hepi2 weekend ye kawan2 wak tuuu.,

Asek citer kuching gambir sawak je wak ni khenns.., Okeh okeh wak pon nak tamatkan citer wak jalan2 Sarawak weekend lepas satu hari je tuuu.., uHHuu

Masa balik dari Kuching airport tu ke Senai Airport kan terbang SUBOH sepi-E dari timur ke barat.., jadik memeyla X namFak matahari sunrise khenns sbb matahari memey terbit kat Timur dan berada di bakang kapalterbang sepanjang penerbangan tuuuuhh.,uuHHUuu

Bila nak landing jakk bila kapalterbang tu melingkar satu gunung pulai dan landing dari arah utara airport barulah namfak sinaran matahari ..,itupun masih malu2 dibalik awan mendung tebal heyyhh..,

Dan masa kawan2 wak baca entri blog mrapu wak ni pon wak tengah berjimba2 join geng Nikon Club Johor Bahru larr fulakks.., jumpa anda disana disanaaaa..,

8 comments:

  1. pergh jalan2 nek kapal terbang syok

    ReplyDelete
  2. amboi.. terus berjimba2 pulak..penangan gambir ke wakk.. hahahah

    ReplyDelete
  3. view chantek la wak...terbaek ek berjimba2

    ReplyDelete
  4. cantik pic tu wak.... selamat berjimba kat jb pulak wak.......

    ReplyDelete
  5. segak dan hensem pemandangan matahari itu..warnanya memukau.

    ReplyDelete
  6. Bukan senang nak ambil pic macam ni dalam kapar terbang. Selalu wan putih je.

    ReplyDelete
  7. Salam Wak..
    hihi.. cma jeles sbb wak nek kpl terbang sambil amik pic matahari disebalik awan.. :p

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen