Followers

Sunday, May 19, 2013

THE LONG SANDS


▲ Pantai Pasir Panjang, Negeri Sembilan. ©2012 WakGelas™

Salam pagi ahad ye kawan2 wak tuuu..,

Semalam petang Jumaat wak pon dh singgah pantai Pasir Panjang yg kat Negeri Sembilan yee., bukan Pasir Panjang Pontianak ghituuu.., alone matcham biasa jugakk.,aHHks






▲ Pantai Pasir Panjang, Negeri Sembilan. ©2013 WakGelas™


▲ Pantai Pasir Panjang, Negeri Sembilan. ©2013 WakGelas™

16 comments:

  1. SUBHANALLAH...cantik sekali, KY memang suka suasana sunset ni..tapi tak pernah berkesempatan nak menunggu di saat2 ini..melihat sendiri matahari terbenam

    ReplyDelete
  2. Assalam Wak.. memang cantik tempat ni... pernah ikut geng memancing kat sini...

    ReplyDelete
  3. Subhanallah... maha berkuasa Allah mencipta keindahan ini ditambah lagi yg mengambil gambar pandai cari angle yg cantik, terpegun kakak melihatnya.

    ReplyDelete
  4. wah, GIF
    lagi dapat merasai suasana itu ^^
    terbaik!

    ReplyDelete
  5. wow, cantiknya view, ditambah dgn gambar yg diambil sgt enarik

    ReplyDelete
  6. Salam wak...

    Cantik....cantik...cantik sgtttt...

    ReplyDelete
  7. ha.. yg ini memang mendamaikan jiwa wakk.. sungguh.. menusuk kalbu.. cover balik mata terjojol tadi.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Er, kalau petang sikit, boleh makan mee kung fu kat food court tu.

    ReplyDelete
  9. pantai pasir panjang....hurmmmm sedap gak if translatekan dalam english...kalau pantai cahaya bulan jadi moon light beach...hehehehe

    ReplyDelete
  10. Salam Wak..
    Camanela wak buat animation gif ni.. teruja btl tgknye
    huhu..selama hidup ni baru tau ada pasir panjang kat negeri9.kesian btl cma.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  11. Lovely long exposure shots. Did you use bracketing? or HDR?

    ReplyDelete
  12. indahnya wak......cukup mendamaikan......

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen