Followers

Monday, April 15, 2013

PI MAI PI MAI TANG TU

⇧ 1. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. 
Pic source: Nikonclub. ©2013 WakGelas™

Sabtu petang dr bandar dlm pulau wak dh pusing keliling pulau sampey Balik Pulau sampey jugak Kampung Pantai Acheh (yg Xde pantai yee ape barang?).., Dan terperangkap dlm macet ditgh bandar Georgetown jugak menguji kesabaran zahir dan bathin yg terkuncil ..,

Pastu bekejaran kuar ke Tanah Besar nak join shooting model2s amoy dan awek2 cun dgn kengkawan kelab Utagha larr fulakks..,

Wak sekunk pon tgh fenat baru balik dari Penang nii naa,., nnti wak sambung2 lg naa.. layannns gmbr duluuu naa
 



Citer laenns. Alhamdulillah, wak baru dpt result Nikon Photo Search Kuantan 2013 ituari - akan dpt hadiah Sagu Hati sebuah Nikon Thumb Drive edisi terhad dengan Nikon Thumbler...,uHHUu [+ Wak Lu! Opah Hang!]


⇧ 2. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 3.Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 4. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 5. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 6. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 7. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 8. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 9. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 10. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 11. Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™


⇧ 12. Ammvoiii! Abesla wak aji X balik umah nnti! Hentian Rawat dan Rehat, Bagan Ajam, Pulau Pinang. ©2013 WakGelas™

26 comments:

  1. amoi baju biru tu seksi giler ..... huhu

    ReplyDelete
  2. Hamboi wak...bukan main lagi pic yg last tu..ohsem..nasib baik tak terbang kopiah atas kepala tue heeeeeeee

    ReplyDelete
  3. alamak! gambar last tu..takde yg marah ke wakk??

    ReplyDelete
  4. eh wak mai penang? pakcik pon nikon jugak...tapi rasanya dia tak join kot potraiture ni...

    ReplyDelete
  5. Kusss..ingatkan semuanya awek peha putih melepak...saya ingat nak keluar dah...rupanya ada awek muslimah.

    ReplyDelete
  6. wah...gambar yang sharp dan terang la wak...suka tengok hasil wak ni... uhuks...lama x sampai ke tempat wak ni...akhirnya hari ni berjaya juga sampai...

    ReplyDelete
  7. ambvoiiiii3 wak.....
    ~kemain melepak paha deme ye wak :D

    ReplyDelete
  8. yang pakai tudung jugak comey kan...

    tapi bile tgk wak interprame... adoooi, tak jadi nak feeling...

    ReplyDelete
  9. Saya nak gelakkkkk juga tengok gambar yang last tuh...hahahahahhaa

    ReplyDelete
  10. amvoi wakkk.. Kemahin lagik.. Tak meleleh kaaa tengok depa? :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh...itu sudah lebeyyyy...

    Ishhkkk...main cak2 ambik gambo celah pokok ye wak?

    ReplyDelete
  12. Salam wakkk...

    Amboiii...wakpun tumpang sekaki....

    ReplyDelete
  13. syoknye menyenap gambo
    clear lg terang tang tang tang
    tahniah wak...dpt adiah sagu ati..beznye!

    ReplyDelete
  14. salam wak..
    hahaha...amoih wak... kem salam kat model sebelah tuuuu..... cantik! :))

    ReplyDelete
  15. terlupa nk komen.
    tahniah jgk dpt hadiah saguhati tu... rezeki kansss?? :))

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Wak, kabare.
    Wah, wak semakin sibuk nampaknya
    Ingatkan wak dah buka cawangan baru tadi
    Lama tak jumpa, wak sudah begitu maju

    ReplyDelete
  17. AMBOI WAK............
    ken meyen erk
    har har har

    ReplyDelete
  18. ehem ehem ehem.... adoiiii sakitnya tekak nih... kemain ye Wak enterprem peeewiiit

    ReplyDelete
  19. lama eh tak nampak wak sengih cemtu punye lebar? :)

    ReplyDelete
  20. cantik cantik...yang sebelah tu lagi cantikkk..

    ReplyDelete
  21. tak jauh mana pun dengan rumah saya.. kalau saya ada dekat penang waktu tu dah lama g dekat wak..tapi nak wat macam mana stady dekat area shah alam....

    ReplyDelete
  22. pic yg last tu terbaik la wak!!!!! memang comel...........memang padan....he3

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen