Followers

Sunday, April 14, 2013

BERJIMBA-JIMBA DI LEBUH ARMENIAN


⇧ Little children on a bicyle, Armenian Street, Georgetown. ©2013 WakGelas™

Sabtu pagi wak dh berlarian ke Pulau Pinang yee.. Ada aktiviti photo outing dgn kengkawan kelab pulau larr fulakks.., Sempat singgah masuk pulau dan masuk bandar dan tangkap street photography bersama puluhan pelancong asing dan tempatan jugakks.,aHHHKs

Dengan pakey baju gelap guliter dibawah teriknye mentari,kulit wak dh membakar jadik sawo matang sudahh.., Sonokk tapii





⇧ Reaching Up mural, Cannon Street, Georgetown. ©2013 WakGelas™


⇧ A boy on a motorcycle staring at me, Jalan Ah Quee, Georgetown. ©2013 WakGelas™


⇧ Apek on his trishaw, Jalan Penang, Georgetown. ©2013 WakGelas™

14 comments:

  1. Amboiii....... seronoknya Wak gi sana... cantik la gambar yang first tu cute jer budak yg naik basikal tuuuu....

    ReplyDelete
  2. Saya tak pernah lagi bergambar di situ...kalau gi pulau, kena cari ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah nampak enjoy Wak kat sana :-)

    ReplyDelete
  4. Wah...Wak senyum lebar nampak...Cantiknya gmbr2 nie... :D

    ReplyDelete
  5. Wah, saya tak pernah tahu pun gambar2 mural tu wujud di Penang.

    ReplyDelete
  6. panas berdenting kan Wak...hahaha

    ReplyDelete
  7. ni tempat yang iima nak pergi sangat tuh wak!!!!!

    ReplyDelete
  8. Salam wak...
    unik sekali hasil 'contengan' kat dinding tu.. berseni betul..
    haha.. tambah2 ada pic wak..lagi la berseni... :))

    ReplyDelete
  9. Tahniah... Saya x sempat pi semua tempat...

    ReplyDelete
  10. cantik nya tempat2 tu wak........
    pastu aksi wak yg angkat tangan tu dah lama wak tak buat....he3......

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen