Followers

Wednesday, April 24, 2013

UNDER THE MRR2 FLYOVER


⇧ Infront of Ampang Point. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum kengkawan dan salam Rabularr fulakks,

TAkde citerla sgt semalam.. key Ell pon petang dh ujan je sekunk..,uhHUu

17 comments:

  1. meriah dgn berbagai warna disana sini...th ni kaler oren pun join..

    ReplyDelete
  2. perang bendera sekarang hikssss

    ReplyDelete
  3. dimana2 pun meriah dgn pesta bendera..macam2 warna dan bentuk..

    ReplyDelete
  4. wow...meriah....kaya tokeh bendera....

    ReplyDelete
  5. emmmm......... tak nampak la pulak sunset or bulan kat bawah jambatan ni..

    ReplyDelete
  6. Merempit berdua sekarang ni dpt le peluk ketat2 dalam hujan...ekekee...

    ReplyDelete
  7. Sompek lagi yoo menembak bawah mrr2 tu? :P

    ReplyDelete
  8. Wak,

    kolalompor sekarang nie musim hujan ker?

    ReplyDelete
  9. salam kenal wak..

    haha.. pertama kali singgah sini cikda tergelak dgn pantun wak tu.. minggir2 wak dah sampai.. akekek..

    yela wak.. skang ni.. ujan, banjiir, bendera, ceramah.. paling dasat gaduh pasal bendera..isk..isk.. ada ke patut? bak kata sudin pasal belacan nak mancung2..

    ReplyDelete
  10. kabarey wak encem
    wes suwi rak rungokney ceritaney
    nangdi paraney yo (nyengir)

    ReplyDelete
  11. Kang Wak..(hah, campur aduk. Lantak). Pernah tak jumpa traffic light merah bentuk love tu? Kitorang semua banyak kali menerai nak capture, tapi x pernah berjaya laa...

    ReplyDelete
  12. Wak, anak saya kalau nampak bendera parti yg saiz besar,
    mesti nak mintak buatkan selimut... huhuhu

    ReplyDelete
  13. sekarang ni cerita politikssss aja Wak :P

    ReplyDelete
  14. Penuh dgn poster,memang panas kempen kali ni.

    ReplyDelete
  15. Salam Wak..
    huhu..musim PRU, kain rentang dimana2..
    jem eh? jgnkan KL.. kat PJ ni pun hujannn..
    alhamdulillah.. ;)

    ReplyDelete
  16. sana sini berpesta bendera parti.......

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen