Followers

Saturday, April 6, 2013

LAGUNA SERI ALAM: THE REVISIT


⇧ Laguna Seri Alam this evening. ©2013 WakGelas™

Dah lama wak x dtg sini.. petang tadi dgn keadaan demam wak gagahi jugak panjat tebing curam tu dan berjaya menangkap momen sunset yg ohsem..

Turun dr bukit tu tetiba anak wak bocah cilik tergelincir dan tersiat kulit tapak tangannye terkena batu fulakks.,,uHHuuu, balik umah sapu ubat kuning, tampal handyplast sudahh..


⇧ Yaasir and aQi at Laguna Seri Alam this evening. ©2013 WakGelas™


⇧ My junior, Yaasir at Laguna Seri Alam this evening. ©2013 WakGelas™

13 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Assalam,

    amboi ! Yaasir, ada gaya...

    memang cantik view nya..inilah keindahan alam ciptaan Ilahi..

    Subhanallah

    ReplyDelete
  3. Wahhh..

    Shanteknye.....wk ni pro ye wak...?

    ReplyDelete
  4. wah LAGUNA dalam hati (hehehhe)
    ok tak wak khen. Mesti LAGUNA memberikan kenangan buat selamanya. Masuk magazine tu..... (nyengir)

    ReplyDelete
  5. Teringin nak menembak kat sini la Wak...hahaha
    Bila la nak balik johor lagi ni

    ReplyDelete
  6. Cantik betul shooting kat sini.

    ReplyDelete
  7. wahhhhh hebatnya yasir! tak mampu den gitu...

    ReplyDelete
  8. Bagus...sudah ada pelapis....

    ReplyDelete
  9. yasir pun nak sebaik papa nya......

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen