Followers

Tuesday, April 30, 2013

LAGI LAGI NO. 2 LAGI


⇧ Kip Home Mart, Masai. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum kengkawan dan salam pagi Selasa lar fulakks,

Ahad lepas dari Taiping with Love wak terus balik Masai, kidnepp anak wedok dara wak tuu dan join pertandingan mini treasure hunt kat Kip Home Mart Klue Hunt 2013..,

Walopon hadiah xlah selumayan mana, tapi soklan yg amatla mencabar.. bayangkan dalamasa 60 minit kena jawab 40 soklan, maknanye satu soklan dalam satu setengah menit jeeer.., aper barang? pastu nak cari harta karun lagi, tak termasuk soklan IQ yg apa2 ntahh..

Walopon begitu disebab x ramai peserta dptlah wak bawak balik 2 hadiah, satu Hadiah peserta paling awal hantar jawapan (kuikui2) dan kedua hadiah keseluruhan naib juara jerr.. hadiahnya cuman baucer membeli belah berharga RM165 jugakk.., layannnns





⇧ Kip Home Mart, Masai. ©2013 WakGelas™

16 comments:

  1. oke la tu wak naib johan...ada gak kan...tahniah...:)

    ReplyDelete
  2. Rejeki...rejeki...

    Hari tu dah dpt hadiah jugak kali ni dapat lagikkk...

    ReplyDelete
  3. ok la tu.. daripada tiada hadiah...

    ReplyDelete
  4. murah rezeki wak dengan hadiah macam2... :)

    ReplyDelete
  5. tahniah la wak..menang jugak tu...dahsyat la wak ni

    ReplyDelete
  6. Tak per wak...no 2 pun..janji ada no...heee..dpt gak duit..rezeki tue

    ReplyDelete
  7. Rezeki jugak tu Wak. Selamat berbelanja

    ReplyDelete
  8. tahniah wak...rezeki jugak tu.......

    ReplyDelete
  9. Best gak masuk menda gini..
    Cuma penganjur kenalah up lagi nilai hadiah tu. mesti ramai join.

    ReplyDelete
  10. oklah tu Wak...rejeki tu...Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  11. rejeki jangan tolak
    musuh jangan jumpa ;-)

    congratulation Wak

    ReplyDelete
  12. Ok lah tu Wak...

    Igt kan tadi Kip Home Mart buat contest fotografi..hahaha

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..rezeki gak tu Wak

    ReplyDelete
  14. Salam Wak...
    alhamdulillah...tahniah2... ;)

    ReplyDelete
  15. Rajinnyaaaa anak wedhok wak melayan bapaknya...hehehehhe

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen