Followers

Wednesday, April 17, 2013

KUALA LUMPUR SUNSET


⇧ KLCC Sunset view from Bukit Belacan just now. ©2013 WakGelas™

Malam ni wak ingat nak tangkap fenomena bulan sabit 'earthshine'..uhhUUU,. tapi Telelens wak tinggal kat kampung laar fulakks..,

Gambr sunset atas ni wak tangkap petang tadi guna 50mm lens jeeer.., layan jer larr

Updated. Pasal keputusan result outing Nikon Club kat Melaka bulan lepass..,Lama bebenor dorg nak cari pemenang.., Alhamdulillah, wak baru dpt result Nikon Club Walkabout Melaka, dpt no. 2 yehhhh - akan membawa pulang satu Nikon Club T-shirt dan topi Nikon...,uHHU [+ link Wak Gi Mampus lah Kat Melaka Tuuuiii ]

Gambar wak yg menang no. 2 ituuuu:

46 comments:

  1. Mak nak pinjam kamera, boleh? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak nak watper? ahHHaa, abes wak nk pakai ape nnti nk amek gambr ?

      Delete
  2. Assalam Wak.. sunset yang sungguh nyaman mata melihat..

    ReplyDelete
  3. Bukit Belacan memang awesome....

    Wak... sila turunkan ilmu sikit... camne nak menang... 'sharing is caring'.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek, wak ada petua.. ahhhh, nnti2 la wak citerr.., iHIKIkks

      Delete
  4. Wak ni memang rajin menang kan...alhamdulillah rezeki Wak di bidang itu..kami kawan2 tumpang gembira... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung sabut je mak Kniedaz.., syukur dan timekaseh yee

      Delete
  5. Saya sgt2 jelez dengan org yg pandai membidik nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak pon pandey naek motor kannns.. ahhhA tetibee

      Delete
  6. Mggg curlastt...mmg layak menang..tahniah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehHHe, timekasehlaa.., wak tembak2 je ye cik JM tuuu

      Delete
  7. TAHNIAH JUTAAN KALI wak
    LEPAS NI NAK FOLLOW WAK LAH KHEN.....volleh;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ader bra ke dj dila yg fofuler tuuui.., Hhhehke

      Delete
  8. Replies
    1. sama2la kita belajar yee makk.., iHHIks

      Delete
  9. Awesome! tahniah wak :)
    bila nak bukak kelas? saya nak jadi anak murid wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh yee., wak suke suki jeer., wat mase ni xde niat nak bukak kelas ke apee.,,UHuuu

      Delete
  10. Subhannallah...cantiknya sunset..

    ReplyDelete
  11. saya kagum.....kagumnya saya wakkkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhE., relexla bro.. biasa2 je laaar, tenkiu yee

      Delete
  12. Kenapa Wak mampus kat Melaka Wak? Kecik hati tawwww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. citer lama tu makk, xperla oghang memey kalo dh X sukak khennns.., uHHuuu

      Delete
  13. Wahh wak,

    rezeki murah banget..
    best & awesome.
    ps: hadiah no.2 topi ngan tshirt jea ke Wak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh makyong yee..ehHHee, join kelab suka suki tangkap gmbr je makk, hadiah pon xlah besar mana.. tp yg penting kepuasan menembak tu yg diutamakan sambil kenal member2 baru.., ihhIKKs

      Delete
  14. Salam wak..
    cantik tembakan wak di petang hari..
    hihih..

    wah..alhamdulillah..tahniah menang!

    ReplyDelete
  15. Tahniah!

    Cantik sgt gmbar sunset ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh yo mbakyu Ujie kaie.. eHHHe

      Delete
  16. Congrat wak..:)

    Wak, tak boleh nak LIKE kat Medini tu Wak, Wak tak accept saya lagi as friend..huhuhuh

    ReplyDelete
  17. memang sangat cantik dan menawan!

    tahniah atas kemenangan! =D

    ReplyDelete
  18. Tahniah Wak!

    Lama sudah saya tk ke bukit belacan. Mandi kat sungai di situ nyaman

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh kang YB., sungai bukit bachan dh ditutup ditenggelami lumpur yeee..,

      Delete
  19. cantik sunset..pinjam kamera..eehehehehe

    ReplyDelete
  20. cantik, saya suka gambar2 yang wak snap ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh ye makk krn sukak ..,iHIkks

      Delete
  21. salam wakk...

    pic bola tu apa plak ceritanya..?hehe

    p/s memang cantik suasana tu...indah sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam wirda, psl pic bola tu kan wak dh tulis 'Gambar wak yg menang no. 2 ituuuu' .. cerr ko klik link.,

      http://www.nikonclub.com.my/pages/Insight.aspx?id=379

      Delete
  22. stiap kali ambik gambar, wak je yang menang..ada competition, wak jugak menang..tak nak masuk dah la mana-mana contest...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rejeki, jodoh, ajal , maut semuanye Allah dh tentukan, kita usaha je bro.. insyaAllahh

      ko pon dh byk kali menang kontest kanns.. sampi gi korea tuuuu

      Delete
  23. amik gambar bola seketul mcm tu pun cun.. padan laa menang.

    ReplyDelete
  24. cantiknya sunset tu wak....... mendamaikan....

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen