Followers

Wednesday, November 13, 2013

THEN & NOW: KUCHING WATERFRONT

Then & Now: aDm (2003, 2009 & 2013). ©2013 WakGelas™

pagi hari Ahad kemaren wak dh ajak anak lanang wak tuu jalan2s waterfront.., sambil amek gambiran posing matcham dulu2.., anak lanang wak follow jeer., tp sempat lg ngomong kat wak, 'bahh, petang nih nak kenalkan gefren anaknda' ;-p

nota wak. sila gerak2 mouse kengkawan nak tenokks gambiran dulu dgn yg sekunk..,yg xde mouse tuuui x dapek wak naK menolongnyerr.,kehh

Then & Now: aDm (2003, 2009 & 2013). ©2013 WakGelas™

30 comments:

  1. Replies
    1. xper makk., kuching xkan berlariiii kemanerr.,iHHHKs

      Delete
  2. Replies
    1. magic sepuloh tahun dlm pembuatan tu makk.,ahHKs

      Delete
  3. hebat wak buat gambar jadi macam tu.. santai-santai di waterfront la ya wak..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ahhaaa., tu bukan gefrenns., tu orangramai ahmoi2 yg join charity walkatons kat situ pagituuu.,uhHUuu

      Delete
  5. wak buat lagu mana tuh.hebat wak edit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. google jer bro cara2 nak buat 'mouse hover'.., gituuu ;-p

      Delete
  6. Kreatif la Wak buat gambar macam ni. Pic Then & Now. Seronok bila kita belek-belek balik perubahan suasana pada gambar yang kita ambil tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kanns., buat kenang-kenangan jer ..tq bro

      Delete
  7. pernah sampai Water Front ni tapi dah lama lah wakk.. dah makin cantik pemandangan nya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biler nak pegi waterfront lagi makk.,ahHKs

      Delete
  8. Salam Wak..
    dulu keanak2kan wajahnye...skrg dah makin bujang..hihi..
    tak pernah sampai sini lagik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. naik belon Air Asia mesti cik mak cma sampey jugakk.,ahhKks

      Delete
  9. sama posisinya :) gefren tuu...nanti boleh menantu pulak yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. posisi yg sama jugakk., nnti tungu 10 tahun wak dtg lagi dgn anak cucu wak pulakk.,ihhks

      Delete
  10. Wak, selalunya saya memang seronok main2 kan tikus kat gambar wak. Tapi petang nie tak menjadi pula....huwaaaaa!!!! Sedey

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikus mak dh rosak keew .., uhhuu siannyerr

      Delete
  11. Yang baju merah tu ke bakal menantu wak? Comel orgnya. Org sana ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2., orang yg dimaksud xde dlm gambr diatas yer.,harap makloom.,;-p

      Delete
  12. cemana bakal menantu? approve tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tularr sampey sekunk wak pon x jumper kenal lagikks sbb x cukup masa ghituuu ;-p

      Delete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen