Followers

Thursday, November 21, 2013

JULIE'S BISCUITS

Julie's Biscuit happy moment free big mug. ©2013 WakGelas™

entri nih xde kene mengene dgn rakan sekerja wak si Julieter tuu yee.,harap maklomm ;-p

ade satu peraduan contest nih wak kena kumpul sticker tiap2 bulan selama 4 bulan untuk sempurnakan borang penyertaan.., dh byk kedai pasaraya gedung besar wak bepergian tapi bulan november nih blom kejumpaan lagikk.,uhhHUUu

Dan drpd balik tangan kosong, baek wak kumpul jugakk cawan2 gelas percuma ., dengan pembelian produk yee., maneder barang free kat dunia ni makk., but The best things in life are free., ehheEE

Dan wak dh beli biskut tin Julie's yg sodapp tuu dapat 4 koleh pelbagai corak design., dan jugakk biskut munchy's dapat sekoleh jakks., ;-p

Julie's Biscuit happy moment free big mug. ©2013 WakGelas™

Julie's Biscuit happy moment free big mug. ©2013 WakGelas™


Julie's Biscuit happy moment free big mug. ©2013 WakGelas™


Buy two Munchy's Cream Crackers to get the free mug. ©2013 WakGelas™

20 comments:

  1. dah ada nama saya tuh...
    kena la bagi sebijik cawan tuh....hahahahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo bagi sejibik cawan dh jadik x lengkap pulak koleksi gelas wak tuuuh..,uhhUUU ;-p

      Delete
  2. saya nak pi cari yang kaler pink tu wak nampak cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolee jeer cik ma ❥ ., selagi stok masih ade.. ehHHEe

      Delete
  3. Cutenya. Nak beli julie's biscuits lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam cute jeer macam chantek jeer., ehHHee

      Delete
  4. style la wak...cute plak tu, kalau letak dalam almari kaca pun ok..haha

    ReplyDelete
  5. Komen tak ada kaitan ngan entry..nak komen header blog cantik..apa yg Wak tunjuk tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak sajer tunjuk arah datang asal usul puteri gunung ledang dari seberang selat melaka okehh.., ehHHKe

      Delete
  6. salam wak..
    byk btl koleksi mug yer.. masih ade mase lagi ke..? sempat kot cari lagi sticker tu

    header awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik cma tuuu., sempat lagi kott psl sticker tu tp x tau nk terjah pasaraya mana pulakks dan arini dh 21hb nov risau jugakks .,ahhKs

      Delete
  7. rajinnya wak masuk contest..tapi takpe kan..rezeki Allah nak bagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa., suker suki je cik kak siDairy yee., insyaAllah rejeki pon kena usaha jugakks.,

      Delete
  8. Replies
    1. matcham chomeyy jer matcham chantekk jeer., tau xper.., kehh

      Delete
  9. cunnya semua mug2 tu...akak belum ada lagi..yg ada cumanescafe,kit kat...bkn apa..kalau belui yg ada brg free mcm tu..malas nak kaunter penebusan..melainkan free gift tu dipek sekali dgn brg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam chun kann macam chantek kann makk., ahHKss

      Delete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen