Followers

Friday, November 29, 2013

ASAL HANTAR


Mister Potato/Manchester United Limited Edition scarf. ©2013 WakGelas™

Sekunk nih banyak peraduan contest nak penyertaan terbanyakk yee., wak ulangi - TERBANYAKK., jadik kalo wak rasa X larat nak beli banyak2 produkk atau rasa X berbaloi, sekadar join contest hantar sepoh borang pon nasiblar jugakks.,

Jadi ituari wak dh hntr peraduan contest Mister Potato yg kena beli di pasaraya Mydin dan jugak AEON., Peraduan yg perlukan resit .,

Dipendekkan citer semalam ahmoi Mamee tuu dh calling2 wakk yee., ckp speaking orgputehh uoolss., ckp wak dh menang consolation prize., kena amek kat opis dorg kat Megan Corporate Park.., biler wak maps google memey ade itu opis yee.,

Dan noon tengahri tadi wak dh berlarian jugak ke Desa petaling., carik Megan Corporate Park, tp x jumper, yg ade Megan Salak Park.,wah kan dh laen2 nama tuuui, sampey wak tanye orangramai ckp x penah dengar itu Megan Corporate Park tapi Desa petaling memey sudah betoll,,m - apa2lar ahmoii Mamee tuuu cakapp

Dan biler wak carik opis ahmoi bgtau pon tingkat 3 nama signboard kompeni pon xde jugakks., tapi biler wak tekan loceng adela mamat cina nih bukak pintuu dan ahmoi tu ntah kemana tapi ada ahmoi lain tolong uruskann psl prize selendang MU tuuu.,

Du8 sepoh hibu hinggit tu orglens yg dapat.., uHHUuu

walopon gituu, wak syukur jakk dapat menang selendang skarf bola MU (MP jugakks).. timekaseh Mydin supermarket, dan Mister Potato ., Majulah Sukan tuk Negara ;-p

Pascanota. Entri nih xde kene mengene dgn Megan Avenue 1 Jalan Tun Razak yee., kuikui2

Pascanota 2. Borang contest AEON Mister Potato wak x jumper lagilar fulakks., Dh abes kot sbb wak amek borang pon X bykk.,lgpon wak x menang AEON nihh ;-p


Peraduan Menang Mudah Mister Potato ekslusif di Mydin. ©2013 WakGelas™



25 comments:

  1. wow tahniah wak..lucky la asik menang ajee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab korang x hntr tu yg wak menang skarf jeer..,;-p

      Delete
  2. Replies
    1. walopon wak bukanlah penyokong tegar MU ke ape tapi wak hingat nak simpanlah scarf nih mak buat kenang2anns.., ghituuu

      Delete
  3. tahniah wak..baik dari saya.. join pertandingan tak pernahnya nak menang..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh.,untung sabut timbullk ye makk,ehHHee

      Delete
  4. Mister potato fulak!!..rajin lah Wak ni...

    ReplyDelete
  5. Wakkkk, makcik suka header foto tu...damai...

    rajin wak masuk kontes ni.....mck pun nak cuba jadi wak lah....

    Ehhh tu bukan selendang MU.....MP tu


    ReplyDelete
    Replies
    1. makk, tu memey selendang MU , MP jugakks., ahHKks

      Delete
  6. mengena lagik....mak tompang gumbira jer lah wak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehh kiter bergumbira bersamer2., eHHHHee

      Delete
  7. Asyik dapat hadi je ye...bila le turn saya pulak...:)

    ReplyDelete
  8. Apsal Wak selalu jer Menang??
    apsal kalo saya joint tak menang?
    hahahahaahha

    Tahniah Wak~
    tumpang bangga sebab Wak selalu bertuah~
    mesti Wak selalu menang Lucky Draw kan?? sebab selalu bertuah kalo joint contest.
    kalo saya memang susah nak menang lucky draw. asik no luck ajer.
    lepas nih kena wat solat hajat lebih sket.
    kasi bertuah sket. muehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasehlar cik kakk., alhamdulillah rejeki kecil2an jeer .., wak pon doakan mugo2 cik kak pon menang lucky draw pasni.,ihhhKs

      Delete
  9. Hahahahaha, so funeee this entry. Anyway congrats

    ReplyDelete
    Replies
    1. iiHHiii funny joke sikit2 jelarr ahmoii.. thankx jugakks

      Delete
  10. TAHNIAH sekali lagi wakkk... ni yg jeless ni wak.. nak jugak menang contest sana sini tapi join nya idak..ahaha mcm mano tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh bebanyaklar makk., tularr kalo Xjoin camno nk menang hadiah kanns.., ehhEEe

      Delete
  11. tu maknanya Wak kena jadi tegar MU..macam saya! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. its oke abg doc, citarasa dan nasib untung sabut sosorang itu laen2 jugakk.,ahHKs

      Delete
  12. Wak wak ni agen contest ke ke apa yeh...asyik menang je..... share le wak petuanya ...teringin gak nak kumpul hadiah ni!

    ReplyDelete
  13. Lamanya tk dtg sini tgk wakkk

    Rindu la pulakkk....ehehe

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen