Followers

Friday, November 29, 2013

#terrernya


Peraduan Chups! refresh lah dengan Coca Cola. ©2013 WakGelas™

aLhamdulillah.., satu apple iPad mini ondway.. ;-p

timekaseh Coca Cola Malaysia.. majulah Sukan tuk Negara..

nOTA wakLu. Sila abaikan tin Coca Cola yg senget sikit kat atas tuuui dan jugakk kamera compact wak yg berabuk sikit Xpenah cuci kat bawah nihh., #lantaklahlabuu #inisemuapoyo ;-p

Pascanota. Baru tadi (29/11/13) ade ahmoi Coca Cola call wak kata wak dh menang Hadiah Kedua & Ketiga jugakk..,dpt 2 henpon Sony Experia L & kamera compact Sony DSC-WX80/B respectively .,, syukur je kanns dpt kesemua hadiah2 yg dipertandingkan walopon xdpt 4 mini ipads jugakks., tinggal satu nama je lagik blom dipanggillls.., uhHUuu


Peraduan Chups! refresh lah dengan Coca Cola. ©2013 WakGelas™


The contest form. ©2013 WakGelas™

22 comments:

  1. wak ni rajin gile join contest pastu byk lk ngumpul gadjet..bak maghi la mane yg xnk pki tuh heeh

    ReplyDelete
  2. #bestgiler #syoknya asyik menang jer...
    #fuyoh dapat ipad lagi...
    #terrernya la wak nih...
    yang lain tak boleh hashtag....kui kui...
    nw...tahniah beribu2 lemon...

    ReplyDelete
  3. WAK NI ASYIK MENANG HADIAH JE...JAMPI SERAPAH EHH..HEHEHEE....

    ReplyDelete
  4. Murahhh sgttt rejeki wak ni yer....masuk contest mesti ada jer yg lekat..mak tumpang seronok sekaki lah wak...

    ReplyDelete
  5. wak ada hadiah extra...??? kita kongsi ya... wahahaaa... alhamdulillah moga wak sentiasa dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  6. dah lama saya tak menang contest....last awal tahun hari tu menang contest Mydin dapat hphone blackberry....
    nampak menarik hadiah tu Wak.....

    ReplyDelete
  7. dus! menang lagi ke wakk?? tahniah..nak share hadiah boleh tak?? haha:p

    ReplyDelete
  8. Kakak rasa kalau wak captured dgn apa juga jenis kamera memang hasilnya tip-top. Yg pasti ada ilmu. Macam kakak ni bagilah DSLR terbaik pun gambar tetap tak menjadi - ILMU nak kena ada.

    ReplyDelete
  9. sentap tau ni wakkk..hahahaha...
    teros nak aktif join contest...wakakakaka

    ReplyDelete
  10. Wahh terbaekk lahh..

    bole pengsan tgk pic2 yg ohsem tuh..!!

    ReplyDelete
  11. Menang ke??
    tetiba terasa jeles pulak~ hehehehe.

    ape2 pon tahniah yer Wak~
    tumpang bangga jer lah yang mampu.
    ke boleh finjam??

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. ops..ingt hri tu dah follow,
    meh sy follow balik. :D
    pas sini mini ipod tu..boley?

    ReplyDelete
  14. wak menjadi sumber inspirasi saya untuk join semua contest sekarang nie..haha..pantang pergi pasaraya...ada je form untuk join contest..pasti nya saya rembat...wah...senang betul wak menang ...kalau dah banyak sangat bagi kitorang ye//

    ReplyDelete
  15. Wak ni asyik menang je... malaslah kawan wak...hehe

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen