Followers

Saturday, November 9, 2013

THE TEASER: ANAK LANANG DAH KONVO


at Topspot Foodcourt, Kuching. ©2013 WakGelas™

the teaser.. preparing convo anak lanang sesok yee.., ;-p

mugo2 semuanyer kabeh dipermudahkann..,aminn

11 comments:

  1. anak karo bapa kaya kakang karo adi....hhmmm ngertos kan wa?wilujeng enjing,salam kenal saking wong jawa Indonesia.Kula boten nyangka ana wong jawa malaysia saged basa jawa.Kula saking jawa barat Indo wak,setunggil malih salam kenal ya wa...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wa,kula boten nyangka ana wong jawa malaysia saged basa jawa.Salam kenal saking kula wong jawa barat Indonesia.

    ReplyDelete
  3. Salam Wak..
    tahniah father & son :)
    alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada anak lanang Wak tu..tak lama lagi in shaa Allah dpt kerja fulakkk

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen