Followers

Saturday, January 12, 2013

PROJECT 50MM - DAY 50 (تمت - TAMMAT)

⇧ KLCC View from Bukit Belacan. ©2013 WakGelas™

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh kekawan wak semua2laa..,

Projek 50mm lens wak ni dh smpi hujungnyee .., alhamdulillahh syukur yeee

Orglen dh buat 365 day project, wak buat 50 day pon dh fenatt wehh.., UUhh

Mungkin wak nk rehat jap seminggu dua.., kalo ada kengkawan nk sambung projek 50mm sambut baton wak doakan muger maju jaya heyyhh - jgn hangat2 taik aiYamn sudahh.., ahhHHHa

Pascanota. Dgn ini wak passkan baton projek 50mm kpd bro mJmP yg sanggup timme cabaran walo gune 35mm jeeer.., [+ My Journey My Photo ]

timekaseh tuk kengkawan yg sudi monggo jenguk2 mampir2 komen2 blog wak mrapu ni heyyhh.., tanpa kengkawan yg best2 gitu, sapaelar wak gelas kaca ni kann.., kannns

Jumpe anda disana disana.. alahaiiii

Note. Project 50:- 50 days, 50 photos with a 50mm lens. Simple concept but to actually complete this project at a reasonable standard takes some serious dedication, personal motivation, oh & good friends help too. - Rick Nunn

50 comments:

  1. Tahniah dah selesai projek ni, Wak Gelas.

    ReplyDelete
  2. Tahniah...syukur akhirnya berjaya tamatkan

    ReplyDelete
  3. Nsmpak macam senang ye wak tapi sebenarnya susah nk up gambar selama 50 hari...psst...sapa jadi model tu

    ReplyDelete
  4. TAMAT. JUMPA DISANA DISANA? dimana tuh wak? cntik gmbr2 wak tgkp. nty nak kawen boleh pagil wak jadi potograferrrrrrr nyeee boleh tk?

    ReplyDelete
  5. Kabare Wak? Dah ngombey ke Wak?
    saya sambut baton Wak ye.. doakan semuga sukses hendaknya

    http://myjourneymyphoto.wordpress.com/2013/01/12/my-journey-project-35mm/

    ReplyDelete
  6. tahniah bro...akhirnya tamat juga.......
    semoga penat lelah dan usaha akan terbayar dan dihargai nanti....

    ReplyDelete
  7. nak smbt tp xreti n xterdaya wak...hehee.wuu lama le tu wak 50 hari...tahniah...:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah wak..

    Pass baton ya Wak...hahaha..besar tanggungjawab kalau nak terima baton Wak ni...bahahaha...takut hot hot ciken dung ..

    Tampal dgn handiplast aja ke Wak..ekekeke

    ReplyDelete
  9. Tahniah3. Xsangka ye. Mcm cpt je ms berlalu...

    ReplyDelete
  10. Tahniah wak! Berjaya jugak tamatkan projek dengan jayanya! ^_^

    ReplyDelete
  11. congrats wak. Susah nak jadi gigih macam wak ni. Kite tengok progress abang 35mm tu pulak ye. ;)

    ReplyDelete
  12. wahhhh cayalaaaaa..sye entah ble nak start wat plak..hik hik

    ReplyDelete
  13. congrates wak!


    eh cantik tulisan jawi tu :)

    ReplyDelete
  14. tahniah wak... teruskan mengambil foto2 yang ohsem ya

    ReplyDelete
  15. Tahniah wak. Tamat juga akhirnya.

    Cantik view.

    ReplyDelete
  16. tahniah sbb berjaya menamatkan projek..dee tertarik ngan kepala botak berkopiah tu..kepala wak gelas ke? hahaha..

    ReplyDelete
  17. tahniah wak.. cantik picture di ats..
    mula2 sya fhm tamat tu mgkn akhr zaman seorg lelaki..
    rpa2nya tamat 50 day project wak daa.. hihihi

    ReplyDelete
  18. baru paham konsep projek 50MM nie =.= tahniah wak dapat jugak habiskan :D

    ReplyDelete
  19. wahh cantik la gambar2 yg wak amik. lepas ni amik la pulak gambar sy, tepek kat blog :P

    ReplyDelete
  20. Tahniah Wak kerana berjaya selesai misi projek tu.. Kalau saya.. tentu tersangkut di tengah jalan.

    ReplyDelete
  21. Untung le org pandai ambil gambo ni...leh buat duit....ahakz

    ReplyDelete
  22. wah TAHNIAH..salam ziarah dan kenal dari saya

    ReplyDelete
  23. 50 day project pun takpe. Yg penting tahniah atas kesungguhan tu. Hehehe. Taktau nak cakap apa lagi :P

    ReplyDelete
  24. Cantik bandaraya samar-samar di kejauhan!

    ReplyDelete
  25. Cntiknya.. pandai sungguh sape yang amik gambo ni..
    JOIN? http://annamariana1989.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  26. salam wak..
    oo..dah habis ke projeknye..tahniah2..mmg berdedikasi wak nieh..
    semua hasil tembakan jugak menarik & tertarik :)

    ReplyDelete
  27. Tahniah wak... walau banyak juga yg kakak tak dapat ikuti tapi nyata ianya memberangsangkan. Cantik itu yg kakak tahu. Lain-lain tak pandai.

    Wak nak pergi umrah ke cuti sampai 2 minggu ni?

    ReplyDelete
  28. loorh dah habis ke wak ..
    saya baru nak tanye projek 50m tuu haper ???

    ReplyDelete
  29. nak pantun...

    pecah kaca pecah gelas...
    suka baca blog wak gelas...
    kelassss :)

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum Wak...

    takde projek baru ke..??hehe

    ReplyDelete
  31. Tahniah Wak...tunggu projek baru pulak Wak, suka tengok gambar2 kat sini.

    ReplyDelete
  32. unik betul tengok gambar wak kat atas tu hehehe....siap tertempek tulisan jawi. Dah macam kat Brunei plak, semua kedai mesti ada tulisan jawi hehehe...salam kenal wak

    ReplyDelete
  33. Mana pergi, bro? Been a while since you last updated your blog.

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah.....dh selamat tamat.

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen