Followers

Monday, January 7, 2013

LAGUNA SERI ALAM SUNSET & PEMENANG GA WAK

⇧ Laguna Seri Alam sunset, yesterday. ©2013 WakGelas™

Dah lama wak carik tempat tasik biru berlurah dalam ni heyyh.. alhamdulillah smlm Ahad sempat jugakk sampey dgn bro mastar mansam darkroom slps kami men'sunrise' Sungai Layang pagi2 subuh sepi-e .. Dan sblh petangnya wak singgah ripit lg (sbb sepelaung dr rumah hinggapp wak je) tuk tangkap sunset dn kebetulan ramai kawan2 kenalan baru dh terpacak atas tebing yg curam dan tinggi adalah 100meter itu.. Leh kecot telo tepi tebing tuu wehhh..,ehhhEEe  

Updated. This photo of mine was featured in our local photography magazine, Dunia Kamera, February 2013 issue. I am flattered. Thank you. Alhamdulillah.

Dan masa yg ditunggu2 pon dh sampey.., spt yg djanjikan dengan ni tanpa prejudis wak umumkan 5 pemenang saguhati dan sorang pemenang iPod secondhand wak yg ituuu.., (keputusan rasmi sblom jam 1.01pm)


  • 6 - no. 11 (11 Si MataTajam)
  • 5 - no. 179 (179 Syah)
  • 4 - no. 133 (133 cik buku)
  •  3 - no. 207 (207 Nur Hidayah) - blog Xleh dibaca, terbatal.
  • 3 - no. 126 (126 FatinAfiqah)
  • 2 - no. 30 30 (Remy hazza)

Pemenang hadiah utama yolaahh: 

  • 1 - no. 118 (118 Lalaa)
Tahniah kpd semua pemenang. Sila emel nama dan alamat kpd wak sebelum 9 Januari 2013 (Rabu tghari) yee.., Yg X menang jgn bkecil hati, mugo2 dimurahkan rejeki dilain masa dan ketika jugakkk.., aminn..


Keputusan penganjur adalah muktamad. Surat menyurat tak akan dilayan. Harap maklum.

72 comments:

  1. cantik sungguh wak tasiknya, mesti dalam sampai air biru kan...

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pemenang.

    Cantiknya view.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo leh tengok mata sendiri lg chantek yee.. ehHHee

      Delete
  3. Wak
    Laguna Seri Alam kat mana pak ei?

    ReplyDelete
  4. Wak ada buat GA..Tahniah kpd pemenang!

    Gamba tu cantik amat..sanggup ke tebing curam ya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa.., sanggup matcham hobi pemancing ke lautan yg bergelombang jugakkk..ahhKks

      Delete
  5. Biru tu ada increase saturation tak Wak? or mmg biru ori..
    Boleh la tu kan..laguna ala ala Grand Canyon...kikikikiki...harus la kecot telo lepak kat bucu tebing kan Wak...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mebi biru sbb dari chemical reaction dgn batu kuari agaknye doc.., ehHHee

      Delete
  6. Subhanallah...speechless. Syabas Wak!

    ReplyDelete
  7. Alaaa tak menang :( tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  8. wah dekat je dgn no ku...No. 108...haha... tahniah kepada yang menang...

    ReplyDelete
  9. tahniah yg menang :)

    nnt kalau shoot kat ipoh roger2 la.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa2nye kat Ipoh ada pemandangan macam tu takk?

      Delete
  10. Replies
    1. apa nk jeles, rejeki memasing yee.. ehHHHe

      Delete
  11. cantiknye port ni wak...nak pegi! Tapi tak tau kat mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii nak manja2 dgn wakla tuuu.. hewhew2

      Delete
  12. Alhamdulillah...Tq Wak..ada gak rezeki M kat sini..syukur... Nanti M hantar details yekk..Tq sekali lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah mak M..jgn lupa hantar emel secepat mungkin yee

      Delete
    2. Sesama Wak..M baru email wak tadi... Great captured la pict kat laguna tu Wak...cantik sangat view dia

      Delete
    3. okay wak dh terima emel mak, tapi nama X ikut ic tu leh sampai umah mak keeew.. ehHHHee

      Delete
  13. best la dpt menang hadiah lumayan hehe

    ReplyDelete
  14. tahnah buat pemenang.. bestnye yg dpt ipod tu..kite xde rejeki.. hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah adala rejeki tempat lain tuuu.. uHuuu

      Delete
  15. sangat2 cantik tasik tu...bagaikan lukisan atas kanvas...

    psstt..ada hadiah yg tak dituntut...pass2 le kat saya hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tengok sendirik lg cantek tasik tu makk Kam.. ehHHee

      Delete
  16. Tahniah kepada pemenang..bertuah sungguh orang itu..hehehe

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. jgn sodey ye psl GA wak tu, rejeki ada dimana2 insyaAllahh.., timekaseh skali lg join GA wak

      Delete
  18. Replies
    1. jgn sodey2 ye, adala rejekinye tu nnti.. aminn

      Delete
  19. Cantiknya...
    macam xrealnya...
    kagum la dgn hasil kerja Wak ni...
    and.. tahniah for winners...

    ReplyDelete
  20. Salam Wak..
    saya sedih wak. sedih sebab tak laku namanya..
    hehehe..

    tapi saya akan cuba lagi buat masa akan datang...

    >> Tahniah kepada pemenang. Cepat2lah hantar alamat kat Wak ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn sodey2 ye, adala rejekinye tu nnti.. aminn

      Delete
  21. bagus ni tempat menenagkan fikiran...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangattt.., nak terjun bunuh diri pon bolehh.. harharr2

      Delete
  22. wahh.. xsangka malaysia pun ada view yg sangat cantik macam ni.. thanks atas pekongsian wak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. same same laah cik L@L@milie yee.., ehhhe

      Delete
  23. dear wak...
    terima kasih.. Syukur alhamdulillah...... biarpun tak dapat Ipod tu....
    rezeki saguhati tetap penawar segala.....
    nanti remy pm kan detail kat wak......

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke tahniah ye bro Remy, wak dh dpt maklumt awak..

      Delete
  24. TAHNIAHH KEPADA SMUA PEMEMNGANGGGGGGGGGGGG YEY \0/

    ReplyDelete
  25. tak sangka boleh menang ... NAMA : ALAMAT: NO FON - THANKS WAK! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah syah, wak tapis maklumat peribadi ko yee.., xbest ah tayang kat sini..,

      Delete
  26. tahniah pada pemenang...

    wak yg tak join tak dpt adiah ke hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg join pon X semestinyer dpt yee.. kahh

      Delete
  27. bila masa ada GA ni? tak tau pun....huwaaaaa....

    ReplyDelete
  28. kenapa bukan nama 'cik ain' disitu ?? haha..tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerr lenkali yee.,, adala rejeki nnti tuuu

      Delete
  29. waah , menang ipod. terima kasih lah sangat2 sebab anjur GA ni. syukur alhamdulillah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah yee cik Lalaa tuu.. sikit lg wak nk disqualify ko sbb xleh komen blog kamu tu baa., ahhaa

      Delete
  30. ala,.
    xde rezeki nampaknye,.
    tahniah kpd pemenang,.

    ReplyDelete
  31. canti sangat view dekat atas tu wak...macam dalam movie dah rasa...tahniah jugak kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  32. Cantiknya view!
    Eh tahniah pemenang2 ya *Tak dak rezeki T.T*

    ReplyDelete
  33. tahniah kpd pemenang. leeza tak menang. haaaaa

    ReplyDelete
  34. Ya Allah...cantiknyaaa.... Kalau ambik gambar saya yang kurang lawa cam ni, boleh nampak lawa sangat tak? hehehe...
    serius cantikk ;)

    ReplyDelete
  35. tahniah kepada semua pemenang... =)

    ReplyDelete
  36. tahniah kepada pemenang, nampaknya teda rezeki nguwek

    ReplyDelete
  37. cheerioo~~!! Tahniah kepada pemenang!... =D

    ReplyDelete
  38. Agaga. Tahniahlah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  39. tahniah pada pemenang :)
    xpe2, xde rezekii.. :)
    btw, lawa gambar yg wak tangkap! :)

    ReplyDelete
  40. sikit laiee nak monang..xdo rozoki...tapi still minat ngan gambo2 wak tangkap...^_^

    ReplyDelete
  41. MaSAI kat mana to be specific ni wak? nak pegi lah..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen