Followers

Wednesday, January 9, 2013

PROJECT 50MM - DAY 47 (IPHONE LIMA)

⇧ iPhone 5 (RM2012) on display. Digi Customer Service, the Gardens, Midvalley Mall. ©2013 WakGelas™

Salam Rabu kengkawan wak sumer2 laaar..,

kemaren wak gi digi the Gardens nk potong line berukben (broadband) wak yg matcham kure2 tu yee.., anak wedok dara wak yg kat kolej tu komplen nk tukar maxis berukben katanye.. saperla X sayang anak wehhh tapi ada kann.., kannns 

Note. Project 50:- 50 days, 50 photos with a 50mm lens. Simple concept but to actually complete this project at a reasonable standard takes some serious dedication, personal motivation, oh & good friends help too. - Rick Nunn

50 comments:

  1. wak, belanja hana beli kamera samsung galaxy. hehehe :P

    ReplyDelete
  2. wah..iphone lima tu wak nak beli ke wak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iphone wak pakey ni pon oke lagi perghh makk.. uuHHUu

      Delete
  3. wah, anna ingat wak nak buat giftaway lagi.. hiihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. asek wak jakk.., bgla chance orglen buat pulookk., uhhuu

      Delete
  4. Den pakai HP cap ayam jer laaa.....ahakz....buat baling org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sms n calling dh oke la tu bro.. ohHHo

      Delete
  5. wak...i follow uuuuuuuuuuuuu.............:)

    ReplyDelete
  6. Salam Wak..
    ingatkan wak tambah koleksi ipon
    kelasssss wak.. :p
    Hihi..sayang anak turut2kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kata org biar tambah iPon jgn tambah iS3..,, kahh

      Delete
  7. lps tu wak pulak tambah iphone 5? ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry wak..yg Almari tu saya. lupa logout..^_^

      Delete
    2. iPHone wak ni pon oke lg laa mbakyuu Ujie tuu.. uuuHUu

      Delete
    3. biyosola mbakyu Ujie, wakpon lali jugakk kadang2.. ahHKs

      Delete
  8. iphone 5 class .... Cap Samsung tak kelas ke Wak... kecik ati saya sbb wak cakap apa kelas samsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgnla amek ati mekk, wak gurau2 jeer..,pakey nokia pon klise jugakkk.., ahhHKs

      Delete
    2. Nak tunggu GA iPhone 5 dari Wak

      Delete
    3. xyah tungu wak, nnti adala hantaran iPhone 5 kat mek nnti yee.. baru klise.., ekkee

      Delete
  9. iphone 5 mampu saya lihat jer wak,nak belinya tak mampu..tp masing2 ada citarasa tersendiri,yg mampu tak salah memilikinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btulla makk, ukur baju kat perut sendiri yee.. ehhHHee

      Delete
  10. WAK BELI KERRR TUHHHHHH?? *JELESSS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde makne nk jeless., X beli yee, wak tengok jee .. uuHuu

      Delete
    2. hehe td rasa nak jeles skrg rasa nak tnya pulak... bila lagi wak nak belinyaaaa iphne 5 tuh? hehe tak terinigin keeeee

      Delete
    3. iPhone wak ni masih oke lg no reason nk beli yg baru.., tunggu hujung tauun yee.. iHIkks

      Delete
  11. Best lah Wak dapat Iphone 5, mesti lagi meletopps.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kann, pastu tunggu setahun nnti dh kuar iPhone 6 pulooks..,, uhhUUU

      Delete
  12. i phone 5..wow...nak mimpi jap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak mimpi basah air liur meleleh2 xper mak yee.. ehHHe

      Delete
  13. klu wak beli tu menarik kot...hihihi..berok band ayut tak pernah pkai lg...tgh tgk2x gak mne yg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untungla Xyah pakey berukben tu, Xyah nk bergayut lama2 kat internet.., uhHUu

      Delete
  14. Oh sem sungguh IPhone 5 itu. Wak tak nak wat GA hadiah IPhone 5 ke huhuhu. Oh semalam pun NR tukar bb yang lembab tahap siput sedut itu. sekarang NR guna YES... memang lajuuuuuuuuuuuuuu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. YES tu leh pakey semua kawasan keeww.. UHuuu

      Delete
  15. wah..untung nye anak wak..klu cam tu saya nak jd anak wak jg la..boleh..ekekekkeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abes anak mak panggey ape nnti? atuk? kowserr yuu ;-P

      Delete
  16. Wak dah beli la ya ipon5 ni...hehehehe..
    Ye la..sapa tak sayang anak kan Wak.....berokband punya line mmg kadang2 macam beruk...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak X beli lg yee., tunggu iPHone 6 kott.. ahhhaAA

      Delete
  17. cop, apa cerita ipon4 wak yg screen pecah tu? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ingat lg ko yee..,, wak dh repair, tukar skrin je bukan tukar iphone yee.., uHHUuuu

      Delete
  18. tak mampu nak pakai iPhone 5..huhu

    ReplyDelete
  19. wah wak,
    udha pandai anak wedok wak demand yea.
    tak pe syg anak punye pasal
    alon-alon

    ReplyDelete
  20. jemput singgah angger wayah lapang wakgelas

    ReplyDelete
  21. Bestnya kalau leh sambaq satu kan Wak...p/s: Wak, M dah terima hadiah Wak..Tq yek..dah up entry semalam..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen