Followers

Tuesday, January 1, 2013

NEW YEAR FIREWORKS IN KLCC

New Year Fireworks in KLCC last night (2013).
⇧ Kuala Lumpur City Center, Malaysia, last night. ©2013 WakGelas™

Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh kekawan wak semua2laa..,

Dah lame memey wak nak amek gambiran munge api kat KLCC ni.., selama ni tahun2 lepas wak tungu je kat TEsco Seri Alam tengah2 malam bute tapi hampehh je yg dapekk.. ehHHHee

Wak cuma nk ucap Selamat Tahun Baru 2013, selamat bercuti harini (Selasa).., hati2 dijlnraya, majula sukan tuk negara.., aminn

36 comments:

  1. selamat tahun baru wak.... semoag terus berjaya dan ceria

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru Wak...
    saya tengok bunga api dari balkoni rumah merpati je, nampak le kot celah2 pokok tuu

    ReplyDelete
  3. cantik la wak! tak nampak sendiri pun dah rasa mcm real je.

    ReplyDelete
  4. Wak.. Kabare ??
    Selamat Tahun Baru..
    semoga lebih success ye wak !!

    ReplyDelete
  5. Happy new year, bro!

    Nice fireworks there. Mind sharing how to post animated object/image like this one?

    ReplyDelete
  6. slmt tahun baru kpd Wak jugak.

    Wah malam tadi wak ada di KLCC ke? Patutlah masa kami balik dari KLIA jalan di sekitar KLCC jam ... ngeeee

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum wak...

    happy new year....

    ReplyDelete
  8. hepi new year Wak..

    walauwehhhhhh...ohsem gila la wak animation fireworks ni...serious saya jeles gila ni!!!!

    ReplyDelete
  9. Selamat Tahun 2013 jugak Wak Gelas ! hihi

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru...tahun ni xbukak tv, jadi tak tahu apa jadi...;P

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru wak. Cantik munga api tu.

    ReplyDelete
  12. cantiknye!!!! hapy new year wak :D serius pict itu sangat chantek :)

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru wakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    ;D

    ReplyDelete
  14. Selamat Tahun Baru Wak ^^
    cantiknye bunga api tu ^^

    ReplyDelete
  15. cantuk bunga api tu , baru perasan dia bergerak, yela waktu kemarin datang sini line slow gila. hihi

    ReplyDelete
  16. Salam tahun baru 2013 Wak!
    Cantiknya bunga api gerak gerak gitu. Tahun ni mmg langsung xnampak bunga api huhuk.

    ReplyDelete
  17. selamat menempuh tahun 2013 wak, pastinya lebih mantap dan adventure..

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun baru Wak, moga tahun baru yang lebih ceria dan diberkatiNya.

    ReplyDelete
  19. slmt tahun baru wak gelas... 2013 penuh sukses.... tahun ular.

    ReplyDelete
  20. ehhh...th ni umur wak dah berapa...heheh

    ReplyDelete
  21. selamat thun baru wak..
    ape azam thun baru ni? hehehe

    ReplyDelete
  22. selamat tahun baru WG..mama duduk kat rumah je mlm tahun baru tu.. ;)

    ReplyDelete
  23. kenapa cantik sangat? saya cemburu...


    Selamat Tahun Baru Wak Gelas

    ReplyDelete
  24. selamat tahun baru wak...cantik bunga api tu.. ^_^

    ReplyDelete
  25. meriahnye sambutan tahun baru

    ReplyDelete
  26. selamat thn baru wak.... munna tak pernah tgk live... selalu tgk dlm tv je

    ReplyDelete
  27. wah santieknyewrrrrr
    kalu ada bunyi lagi best kan wak......
    hehe

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen