Followers

Wednesday, October 23, 2013

WW: INI SEMUA POYO


Proton Edar Showroom, Plentong. ©2013 WakGelas™

45 comments:

  1. Ok, kalo menang sila belanja minum...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat minum air coca cola no hallls lar mimi..,ehhHHEe

      Delete
    2. belanja sampai ke Sabah ye wak...ahhaha:p

      Delete
  2. Replies
    1. poyo jer kanns cik JM yg jelitt tuuuu.., ;-p

      Delete
  3. Pada pandangan mata saya ni, memang cantik suprema s nih... teringin jer lah... tak mampu...

    ReplyDelete
  4. tahniah la wak..kuwe menang contest lg ye wak..cayala wak...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih blom menang larr cikCC..,doakan jerlarr.,ahHaaa

      Delete
  5. Cantikkk :)

    Mana tau jadi kenyataan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn ya robbal alaminn.. mugo2 mjadi kenyaatann yerr..ehHHee

      Delete
  6. Replies
    1. aminn..,untung sabut timbull okehh.,oohHOoo

      Delete
  7. Kalau dapat tu ajak kita jenjalan eh...ahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abes motor rempit makk nk letak maner tuuuuhh.., harhar2

      Delete
  8. Replies
    1. orang gelak sbb buat keje yg orang giler jer leh buat.,uHHuuuu

      Delete
  9. baca pukul 12mlm tadi, WG ada suruh like foto wak kat page FB Proton Edar, dok cari jg link nya..

    good luck, wak...kalau menang ni, Memang Lumayan..ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, peraduan proton nih x perlu like foto bagai yerr..,ehHHee, cuma wish wak berjaya bawak balik Preve LE (Limited Edition) jeerr., kuihkui2

      Delete
  10. Replies
    1. insyaAllah amin ya robbal alamin.., bareng2la kito yo kangg..,ehHHEe

      Delete
  11. Good Luck...
    Naper tak wak jer yang interframe????

    ReplyDelete
    Replies
    1. asek wak jer interprem x best khenns..,harhar2 timekaseh makk yon tuu

      Delete
  12. kalau ada rezeki wak, saya nak numpang balik kampung boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolee jerr makk., kampong mak yg maner satuuu., ehhehHHE

      Delete
  13. Kalau menang kete... kete apa pun sure best sangat... nak jugak masuk pertandingan dapat hadiah kete..tapi pertandingan apa ni WG

    ReplyDelete
    Replies
    1. peraduan 60 hari pandu & menang proton yee makk gi lar mana2 showroom proton seluruh negara sebut jer nama wakk mesti dorg X kenall..,harhar2

      Delete
    2. boleh test drive sampai 60 hari ke, wak...lama tu..

      Delete
    3. mak jgn salah phm maksudnye leh test drive setiap hari selama sebulan yee..,kehh

      Delete
  14. Replies
    1. ertinyer wak dh masuk peraduan test drive kete proton yee.. cik kak wirda biler lagikk.., ihhks

      Delete
  15. mula2 bermimpi...pastu inshaa ALLAH jadi realiti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn ya robbal alamin, mugo2 masen molot mak Kam yee.,ehHHHEe

      Delete
  16. Test drive pon ada contest kan..
    Nak test drive la suprima ni...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan X test drive abg doc.., untung sabut timbul okehh.,ehHHkee

      Delete
  17. Saya blank & blur, sila bagi pencerahan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila mekdaa baca komen2 wak diatas yeer ..,harap2 ader pencerahan ghituuu..,uHuuuu

      Delete
  18. perghh..mmg cantik lah wak... terbaikk color biruuu...hihi

    ReplyDelete
  19. wak.. nak kena ada lesen GDL ke wak.. hahahha..soalan menyakitkan hati..sebab cikda tak dapat nk test drive..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lesen memandu GDL adalah lesen memandu kenderaan barang-barang. ;-p

      mak xleh nk test drive sbb xde lesen ke atau mak g obersi jauh dimata tuuu.., ehHHHee

      Delete
  20. wahhhh wak...bakal dimiliki keeeeee........bakal dipandu dgn gayanya di jalan raya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dh menang memeyla kena pandu di jalanraya jugakks makk.,ahhKs

      Delete
  21. klu kaler oren makanye xpoyolah! ha3..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen