Followers

Tuesday, October 22, 2013

WAK CAN WIN TOO


A screenshot of Cocoaland FB page today. ©2013 WakGelas™

aLhamdulillah .. nama anak wedok wak yg jauh dimato tuu berjaya jugak dpt duit lima hatus hinggit jeeer tuu - sikit lg nk dpt sehibu hinggit kihkih2..,cabutan bertuah bulan lepas September peraduan Lot 100 Sms & Win..,ehHHEe syukur je kanns walopon orglens dh berjuta2 lemon dapat hibu2 hinggit ghituuu

timekaseh Cocoaland, majulah Sukan tuk Negara..,ihhKKs

#tipstowinlot100cocolandcontest

28 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. tahniah ndok!

    ape tips menang tuuuu? :-)

    ReplyDelete
  3. Ok la tu dapat.. saya tak penah dapat pun!
    Orang paling tak bertuah ialah saya :P

    ReplyDelete
  4. wah, wak dan anak2 wak dah mengganazz.... anyway, tahniah...

    ReplyDelete
  5. 500 banyak ler tu wak..murah rezeki wak anak beranak..

    ReplyDelete
  6. Banyak benda boleh buat dengan Rm500 tu Wak...:)

    Tahniah...

    ReplyDelete
  7. 500 tu wak..tahniah tuk anak wak...mak bangga nakkkkk.....heheheh

    ReplyDelete
  8. tahniah..usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  9. Banyak tu Wak RM500....boleh makan seafood 3 kali...hahahahaa...Tahniah buat anak Wak :)
    Saya tak suka sgt kalau join contest kena SMS ni...:P

    ReplyDelete
  10. wak punya rezeki memang kat contest kan???? gifted lah korang nih...magic touch...hahahahahaha Kurniaan Allah. susah nak jumpa camni...apa yang wak n anak-anak masuk, Alhamdulillah semua lekat n berjaya...nanti tak lama lagi nama wak mesti ada Malaysian book of records, reasonnya "individu paling banyak menggondol hadiah dari peraduan-peraduan".......hihihihi tahniah pada wak n anak wak....

    ReplyDelete
  11. tahniah..peradiuan ni berlangsung lagi tak??bestnya kalau dapat..jom belanja!heheh

    ReplyDelete
  12. tahniah...saya ada gak hantar tapi tak der rezeki......

    ReplyDelete
  13. Salam wakkk..

    Wak always win la wak...

    ReplyDelete
  14. bagus Wak ni.. sampai anak-anak pun rajin masuk contest.. hehe

    ReplyDelete
  15. bestnya.. tak semua org ada luck macam ni..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah tahniah.. rezeki bergolek RM500 tu :D

    ReplyDelete
  17. beribu-ribu tahniah... beribu-ribu tahniah...

    ReplyDelete
  18. Selamat, alhamdulillah melalui anak mendapat rezeki, semoga membawa berkah...
    Terima kasih sudah berkunjung :)

    www.1sthappyfamily.com

    ReplyDelete
  19. majulah wak untuk gelas....!

    syukran syukran....rezeki kalau tak tumpah ke anak, nak tumpah kemana lagi?

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen