Followers

Wednesday, September 18, 2013

TERIMAKASIH ENERGIZER


Energizer Ultimate Lithium Batteries. ©2013 WakGelas™

bUlan pas wak kan sukak suki dh join 2 contests anjuran Energizer Malaysia..,

Yg satu, Energizer Ultimate Lithium contest.., wak dh menang 3 kamera Canon EOS yeee.,

Yg dua, Energizer Max contest., wak pon dh dpt duit raya cash., wak hantar 5 nama (anak bini semua2laarr) dan alhamdulillah semuanya kener untung sabut timbul okehh., tapi wak kuchiva lah jugakk sbb wang hadiah rm500K setengah juta tu orglen yg punyahhh., huwaaaaaaa

begitupon wak syukurla jugakk, dan timekaseh Energizer Malaysiaa.,

46 comments:

  1. assalamualaikum wak..cer bagi tips macamane nak menang ni..huhu... mane nak tau ade contest2 ni..teringin plak nk masuk...tahniah ye wak. :)

    ReplyDelete
  2. Salam wakkkk...

    Dah byk juga wak dpt...tiga kamera....500k tu bkn milik wak sekarang,maybe di masa akan dtg....masa tu wak jgn lupa sy ye wak...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. adiahnyer xleh ghoyat dlm blog wak yee., nk tau jugak sila ke website Energizer ;-p

      https://energizer.com.my/promotions

      Delete
    2. hambuihh nak rahsia rahsia pulop.
      Nanti sy skodeng web energizer :D

      Delete
  4. Pergh... dapat kamera pun kira ok da tu wak

    ReplyDelete
  5. wak dah banyak kamera, bak sedekah sini satu..hehe

    ReplyDelete
  6. Nanti ada le rezekinya tu wak...

    ReplyDelete
  7. tahniah wak...bolih mintak satu camera tu...

    ReplyDelete
  8. tahniah wak..pe kata share gambar2 hadiah tu kat sini...

    ReplyDelete
  9. Tahniah Wak.. kalau tak nak hadiah tu, boleh lah bagi dekat saya.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. rajin sungguh wak..hujung2 jari je.ada rejeki,adalah ye..boleh buka kedai camera nanti..

    ReplyDelete
  11. Ala..wak, hulurla satu kamera tu. wak buat GA. amacam?

    ReplyDelete
  12. perghhh....best kot
    salam perkenalan wak gelas.....msti kat umah suka himpun gelas...hehe

    ReplyDelete
  13. wak memang WOW! Moga rezeki Wak terus terusan bertambah :)

    ReplyDelete
  14. Jeellezz ngan WAk..masuk je mana2 contest tak pernah mengecewakan..mesti ada habuan..Tahniah..rezeki Wak tu :-)

    ReplyDelete
  15. wah..bestnya..murah rezeki..tahniah2..

    ReplyDelete
  16. Ya Allah murahnye rezeki Wak!
    menang canon eos sampai 3 bijik ???

    huwaaaaaa mohon sumbangan sebijik dr Wak :P

    ReplyDelete
  17. Waaaak ! mohon sumbangan sebijik canon dr Wak! eheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehh jerr., bak dua hibu hinggit satuuu yee., ehHHEe

      Delete
  18. Salam hari Khamis ye Wak ituu.. =)

    ReplyDelete
  19. Bila lah kita nak menang kereta kan Wakkkkk..
    Petronas kedekut la sekarang...dah tak buat contest kereta...hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada abg doc, contest g jalan2s obersi + kamera DSLR + rm35k..,wak tgh tungu result nii.,uuHuu

      Delete
  20. tahniah...anak angkat energizer ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2.,xlah sehebaK mama compers tuuu.., kann

      Delete
  21. rezeki terpijak tuh... sy masuk apa kontest xpernah menang... haha

    ReplyDelete
  22. wowww..rajin btol wak =) alhamdulillah..kena juga..tahniah wak..xpe, cuba lg lain kali..

    ReplyDelete
  23. terbaik la....
    sama2 menunggu result Petronas pulak ye wak...
    anyway, berapa puluh resit wak hantar untuk Petronas tu?
    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah sepoh resit..,naper mak X pecaye? ehHHee

      Delete
    2. nmpknya saya lagi banyak...17 jer...hehehehehe....
      apa2 pun good luck...

      Delete
  24. alhamdulillah
    tahniah wak
    rezeki tuuuu

    ReplyDelete
  25. Uikk...setengah juta....apsal kita tak taw ni....

    ReplyDelete
  26. Untung larrr semua nama byk 'ong'...hahaha

    ReplyDelete
  27. Uiks! menang 3 kamera...dah kira OK tu wak..tak nak bagi2 hadiah ker? hahaha:P

    ReplyDelete
  28. haha.. Wak.. gambar kat blog sy tu banyak edit lah Wak.. dah tak ori.. tak lepas nak hantar..

    ReplyDelete
  29. apepon tahniah la wak yo, wes entok telu kamero... murah rezeki keluarga wak kan..

    ReplyDelete
  30. Wak ni busy sesangat lah ni.. Entri yang sama aje Wak.. hehehe..

    ReplyDelete
  31. byk ye wak dah menang.. share la.. hihi...

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen