Followers

Wednesday, September 4, 2013

MINI IPAD FOR SALE (SOLD OUT)


▲ Permanis Sdn Bhd, Menara Yayasan Tun Razak. ©2013 WakGelas™


alhamdulillah, wak baru amek hadiah mini iPad dari opis penganjur peraduan Riang Ria Bersama Lipton Iced Tea & Shell Select tadi.,iHHKs

Tapi wak xmoh pakey iPad tuu, bukan wak x sukak, bukan wak x pandey nak guna ..,tp wak kan dh ada ipad jugak kat umahh disana disana..,

jadi, sesape yg mao beli mini iPad wak sila pm/emel wak erk, hanya genuine buyer je yg akan dilayann tau xperr.,buat masa ni wak x bukak lagik plastik kotak tuu, jadi semuanye ori okehhh..,

spesifikasi mini ipad wifi 16Gb white ni ada di laman web apple - [+ link ]
harga wak nak jual yelah RM900 (RRP: RM999), diskaun RM99 yeee

Pascanota. Updated (3/9/13). mini iPad wak tu dh terjual SOLD yee.,timekaseh kengkawan..,

 
▲ Shell Select Peraduan Riang Ria Bersama Lipton Iced Tea. ©2013 WakGelas™

26 comments:

  1. wah wak, tahniah farah tumpang happy, mesti ramai yang nak beli ni wak... ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah...

    mak tak mampu nak milik mini iPad tu walaupun teringin. :(

    ReplyDelete
  3. KALAU DISKAUN RM999 SAYA AMBIK LER
    HIHI

    ReplyDelete
  4. Tahniah wak. Murah rezekinya...

    ReplyDelete
  5. tahniah wak...bunda teringin tapi buat masa ni..tak mampulah...wak hadiahlah kat anak2..

    ReplyDelete
  6. tak mampu laa wak nak beli,,, hihihi

    ReplyDelete
  7. Salam Wak tuuu..
    alhamdulillah..murah2 rezeki wak.. hihi...
    oo..dah SOLD out ye..

    cma tak reti guna ipad.. iphone reti le.. ehehehe.. . :p

    ReplyDelete
  8. dah sold out ipadnya. apa lagi wak , open table la..hehehee

    ReplyDelete
  9. Wahh rezeki tu wak... Tahniah ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepatnya sold out...masyukk lah duit ye..ehehe:)

      Delete
  10. Salam Wak ...

    ehehe.. Iphone wak tuu pun bulehh.. :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah, wak....
    kayanya wak kita ni,
    kereta hadiah tu tak nak jual ke wak

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. wak ni pakai jampi apa ya..masuk contest apa pun menang hehe..

    ReplyDelete
  14. Salam Morning Wak tuuuuu....

    mane yg belum Sold out nyerrrrrr?

    :p

    ReplyDelete
  15. Wak ni.. macam2 menang dan rajin sungguh join segala aktiviti yang ada.. bagus sungguh.. =D

    ReplyDelete
  16. Wah...bestnyaaa...murah rezeki wak ye (^_^)

    ReplyDelete
  17. Sold out...alamak terlambat lah fulak

    ReplyDelete
  18. Wah menang lagi yeh Wak...malas bacalah...

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen