Followers

Sunday, September 29, 2013

NO. 2, LAGI DAN LAGI


Me at Sekolah Menengah Taman Melawati, just now. ©2013 WakGelas™

aLhamdulillah..syukur krn wak diberi peluang menyertai peraduan fotografi Sg Klang - River of Life peringkat negeri Selangor la pulakk.. dan menang no. 2 dgn hadiah compact camera.. asek no. 2 je khenns.,;-p

timekaseh JPS Selangor.. majulah sukan tuk negara..

[+ Global Environment Center (GEC) newsletter ]

Pascanota. Bawah nilah gmbr kamera cilik kecik chomeyy cinonet atas tapak tangan wak yg wak trime hadiah semalam.., taPi kawan wak dh beli pownn nak bawak gi haji katanyeer..eHHHee, syukur alhamdulillahh

▲ Nikon Coolpix S01 (Sold-out). ©2013 WakGelas™


My winning photograph. ©2013 WakGelas™

36 comments:

  1. tahniah.....salam kejayaan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  2. takpe ti tak lama lgi dpt la no. 1.. ape2 pun tahniah ye wak!

    ReplyDelete
  3. Tahniah wakkk..asik asik wak aje yang menang..asik asik wak aje.....hehehe....

    ReplyDelete
  4. Tak pe WAk..No 2 pun..menang jugak...Tahniah :-)

    ReplyDelete
  5. hmmm..menang lagi...murah rezeki wak ya..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah..no 2 pun dpt gak hadiah..hehehe...

    ReplyDelete
  7. tahniah wak...
    bilalah sungai klang ni nak menjadi sebersih Thames River kat London...huhu

    ReplyDelete
  8. Kamera tu tak nak let go jugak ke...ngeee...

    Tahniah wak...rejeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masen sunggohh molot mak jun yee., x sempat nak heboh2 pown ,ehHHEe dh sold out .. alhamdulillah

      Delete
  9. cantiknya gmbr... tahniah ye wak.... =)

    ReplyDelete
  10. No 2 pun no 2 lah wak..belum ada rezeki lg nak dpt no 1....wak sabhar ajer yer...nnt dpt jugak no 1 tu...kena yakin wak...

    ReplyDelete
  11. Assalam. TAHNIAH Wak. Tengok pada gambar tu, yang dapat 1st prize 2 orang ke Wak? Sungguh comel betul kamera hadiah Wak tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam bang Temuk, timekaseh krn sudi singgah mampir blog wak niih.,ihHKs

      psl photo contest nih ada 2 kategori bawah 18 tahun dan open., tu yg ada 2 gmbr bukan tuk 1st prize sajer..,

      Delete
  12. salam wak gelas
    sukanya tenguk gamba-gambar yang wak ambil..subhanallah..memang cantik

    ReplyDelete
  13. Saya terlibat dlm projek River Of Life kawasan pengindahan sungai Klang di AU3 Keramat. Tahniah Wak!

    ReplyDelete
  14. Congratulations,berwarna-warni tebing sungai Klang ni.

    ReplyDelete
  15. ape rahsia selalu menang?
    heheh

    ReplyDelete
  16. tahniah..no 2 mmg terbaik..hahah
    comelnyer hadiah tuu...

    ReplyDelete
  17. Cute je kamera tu wak..memang compact betul...tahniah wak...murah rezeki betul wak ni ^_^

    ReplyDelete
  18. Tahniah Wak...
    takpe...lama lama jadik nombor satu la tu...ekekekeke
    Lawo baju...:P

    ReplyDelete
  19. tahniah wak.
    malu la nk komen blog org hebat nih..

    :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah Wak!
    bagi r tips2 amk gambar..
    nak jugak menang hadiah..
    hehehe

    ReplyDelete
  21. semoga lepas no 1 lagi dan lagi ye wak!

    ReplyDelete
  22. Amvoi wakkkk.... buat duit betul nih.
    Kalu buleh adiah lg pasni, kena jual la.. manyak untung hikhik.

    Tahniah.

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen