Followers

Monday, December 19, 2011

semua org dh tinggalkan dakuu uwahhh

weii salam2 senin konco2 wak yg jauh di mato ,tpi dkt di ati wak huhuu..

Semalem sore wak dh anto anak bini balik umah panjaiiii...,, anak2 wak semua yee di sawak jugak anak wak seng mbarep tuuu yg tengah bajar kat sana heee...,

Wak X ekot yee sbb kan wak dah cuti panjang ituari hohoho2.., kalo wak X mengais jak X b'asapla dapoo wak jugakkkk....

W'salam dari wak yg jauh di mato tpi dkt di ati wak selalu ...
Hepi2kan diri muu selaluu..aminn

25 comments:

  1. sronok tgk anak2 wak, dah besar2 pun. yg kecik tu montel ekk

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti untuk isteri & anak2 wak & selamat pulun keja untuk wak tu yee.

    ReplyDelete
  3. Takpe Wak, sekali skala dok sorang2 ok gak tu jadi bujang trang tang2.
    Slmt membanting tulang utk kitorang yg belum cuti

    ReplyDelete
  4. aduh wak..maaf yea wak..
    saya baru perasan yang wak pun letak belog saya dalam list blog wak..
    sebab saya selalu buka blog yang ni, blog yang lagi satu tu, saya baru je buka tadi..hehhe
    saya dah edit post, letak nama wak, okay?
    wakk popular lah..:)))

    ReplyDelete
  5. wak2mamasyaza:
    anak wak yg lagik besar pon ade yeee.. .heee2

    ReplyDelete
  6. wak2DinasAldi:
    ciku pon dh cuti pnjang naaa...,,

    ReplyDelete
  7. wak2deengineur:
    wak ka-dang-ka-dang sukak, ka-dang-ka-dang X sukak jd bujang trang tanng jugakkk... huhu2

    ReplyDelete
  8. wak2gadisBunga:
    dah de paspot cuti2 singapore pon sonok jugak tuuuu,... hiks2

    ReplyDelete
  9. wak2teenager:
    wak pemalu pon populer kata kamuuu...,,,

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. ololo.. sume comel2.. hehe :)

    ReplyDelete
  12. tak seronok la wak takde sama time dieorang ni pi sarawak eh..huhu...

    ReplyDelete
  13. wak2teha:
    wak tengok teha pon comey jugakkk tuuu...

    ReplyDelete
  14. wak2cikpuanLawa:
    mane de tacing jugakkk..

    ReplyDelete
  15. ooohhhh wak kena kerja.... tapi semua family balik kampung.... alahaiiii nak wat camnerrr.... diorang pasti merindui wak...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    tip pilih sport rim kereta

    ReplyDelete
  16. Besau panjang dah anak-anak wak.. cepat wak ni dapat cucu nanti..hehe


    p/s: suka tengok yang kecik tu... sweet sangat mukanya

    ReplyDelete
  17. Rasa sedih juga wak ya ditinggalkan sekejap?

    ReplyDelete
  18. wak2afzainizam:
    wak pon sedey niiii....

    ReplyDelete
  19. wak2matsom:
    sodey banget kanng... uhuhu2

    ReplyDelete
  20. wak G ojho tangesan. huduh rai ne mengko! (",)

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen