Followers

Wednesday, December 7, 2011

wanita malaysia ramai tak puas

Asl'kum semua nyeeeee....mudah2an ceria selalu tauu heee... bini wak dah soksek3 bebel2 je nak tukau kete CRV baru pakey setahun dahhhh... nak pakey stream katenyeee muat tuk 7 orang... heee geramm wak tauu, utang bank blom abes bayoo... memanglaa bini wak yg bayoo tiap2 bulan tp kalo jalan2 jauuuu nun sane wak jugak bawak drive sorang2 depan stereng huhu ngantok wehhh.... lgpon bukan semue anak wak de kalo nak jalan2.... de yg Xmoh ikooot pulak huuuuu..

Sabtu smlm wak dh serbis kete CRV tuu... bila tnye salesman kt sibbaik de stream utk test-drive pulakkk... kete bini boss katenyeee, tp dorang tengah cuti cuti ostolia jugakkkk...

Wslam dari Wak utk muuu club blogger semua..mudah2an kita semua hadapi idup nii ngan tabah segala rintangan yg mendtg kepd kita adelah kehendak Allah..weiiiiiiii dari wak si pemalu.....muahhss 1001 mlm heee

40 comments:

  1. Salam Tuan Haji Wak..

    Inilah perempuan wak... kalau boleh nak yg lagi besar... macam saya ler, cik hubby nak beli Sedan.. saya tak kasi (kecik kononnya), cik hubby nak beli wagon pun saya tak kasi.. last2 dia geram sangat kat saya, haaa ko Estima sebijik dia bagi...hahahaha (tp second hand je ler..)

    p/s: wak.. puas saya try buat gambar HDR.. tak jadi2.. uwaaaaaa, goblok kah aku??? uwaaaaa (mood sedih ni)..hahahaha

    ReplyDelete
  2. wak2nida:
    tulaa dulu pon bini wak yg pilih crv tuu ... skunk nk pilih laen pulak huui...

    psst.. nnti wak buat tutorial hdr yeeee... kehh

    ReplyDelete
  3. Wak, hajat hati tu nak juga kami tukar MPV tapi macam tak berbaloi sbb nanti siapa nak bawa MPV tu hari2..kami selesa kerja pakai kereta kecil aje..MPV cuma perlu bila nak balik kg dan bawa muatan beg yg byk. Anak 3 aje. Macam sedan pun dah memadai. Lagipin belum mampulah wak..

    ReplyDelete
  4. wak2HLiza:
    sebenornyee wak dah ade van buruk wak tuuu.. tapi tulaaa bini wak nak stream jugakknyeee... eeeee

    ReplyDelete
  5. Siapa tak sayang bini kaaannn. Tu tengok bini wak senyum manis kat tepi kereta tu :)

    ReplyDelete
  6. wak2DinasAldi:
    ayat siapalee tu kannns... kekek2

    ReplyDelete
  7. wak2DrSinga:
    bukan wak punyeee tapii... hik2

    ReplyDelete
  8. kalo diikut cakap bininya mau sampai ketelinga senyumnya.waduh...manis sekali bini wak nguyu.

    tp bini orang yg kat sini suka keta cilik2 jer, en suami nk sing gedi.

    Ah...betul kah wak sedikit bahasa jawa itu. salah betulkan yer.

    ReplyDelete
  9. wak2nurbeena:
    wak ckp ramai wanita camtu tapi X semua yeeeee... wiiiii

    ReplyDelete
  10. hehe...betul tu, suke yg kecik sbb senang nak bwk nak parking, tp tak laju la.

    wak...alang2 wak dtg komen follow sekali yer.

    ReplyDelete
  11. wak2nurbeena2:
    nanti2laa follooo... eee

    ReplyDelete
  12. wak2gadisBunga:
    kan wak dh tulis tehtarik atas gambo tuu huuu...

    ReplyDelete
  13. Thanks wak.. uwaaaa nak nangis lagi sebab wak nak buat tutorial..
    terharunya.. winks..winks

    tapi kami (merujuk pada cik hubby juga) puas try buat hdr.. tak jadi2.. last2 kata cik hubby (try tanya en_me (baca sebagai wak) tu kot-kot boleh tolong ajarkan..hehe.

    Nanti bila dah pandai kami belanja wak makan kat senibong nak?...hehe (Insya Allah)

    ReplyDelete
  14. wak2Nida:
    insyaAllah yeee... nak dua kali banje senibong sbb kena layan laki bini tuuuu huuu...

    ReplyDelete
  15. kemain lgi org kaya2 ni.. tetiap tahun tukau kete, kelassssss sgt. hehe

    ReplyDelete
  16. wak2Masy:
    manede kaya.. cuma mampu 'berhutang' jeee... kui2

    ReplyDelete
  17. wak, saya mampu pakai kereta jenama binatang je wak..

    ReplyDelete
  18. wak2sudip:
    yep, jenama JAGUAR pon mantop jugakk tuuu... hehe2

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum wak. Mampir kesini kabare wak

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum wak. Mampir kesini kabare wak

    ReplyDelete
  21. wak! saya dealer honda. meh la beli ngn saya!

    ReplyDelete
  22. wak2secangkirmadumerah:
    waalaikumsalam makk uuu... mongo mongo

    ReplyDelete
  23. wak2ZaraBakar:
    ada dapat banyak diskaun ke heee2....

    ReplyDelete
  24. Ssaya selalu puas Wak....



    wahahahahaaaaaa

    ReplyDelete
  25. wak2DrSinga:
    ammboiii untungnyeee jadik doktor tuuu... eeeeeh

    ReplyDelete
  26. wak2Juliet_ira:
    kete dijaga selalu mestinyee cantik hiii....

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  28. wow...black! i like! beli lah..beli lah...boleh tumpang wak nanti....

    ReplyDelete
  29. wak2cikpuanLawa:
    timekaseh for everythg yee.,

    ReplyDelete
  30. wak2sitimurni:
    boleh je tapi wak bukan drebar tapiii.. hiiiii

    ReplyDelete
  31. wak2jendelaHati:
    besar kete besar periuk besar kerak yeerr...

    ReplyDelete
  32. salam...

    besa wak...kalu namenyee manusia memang tak penah puass ape yg ade...laki n pompuan same jeeer...

    ReplyDelete
  33. tukar-tukar angin, best jugak tu..

    ReplyDelete
  34. wak2cun:
    betulla tuu.. kena bersyukut ape yg ade...

    ReplyDelete
  35. wak2aliaaroslan:
    pastikan poket X kosong masuk angin yeee...

    ReplyDelete
  36. Biasa la kan. Ada rezeki lebih ok aje. :-) Hidup sederhana yang terbaik :-)

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen