Followers

Thursday, December 15, 2011

rasa nk tanggal kepala lutut uoolssss...,,

Asl'kum.semuanya..Wak nak citer lawak tpi benar..berlaku. Wak tipu wak tipu, bukan lawak oke, nih kejadian bener2 berlaku... huuuu

Semlm pejabat de fire drill yeee... wak X suke tauuu... sbb bukan ape, sbb Xde org bagi soklan bocor de fire drill pulakkk.. xo xo wak kena menapak turun tangga wehhhh.. 21 tingkat tuuu huuuu... peluh atas bawah wakkk... bila sampey kat bawah ramai kawan wak dah sampi lame sbb dorg pakey lift uoolss... uhhhu nyampah nyampah wakk uuuu

eeeEE sapelaa nk urutkan lutut wak niiii uwahhhh...,,

42 comments:

  1. Kah kah kah..kesian Wak..itulah sapa suruh kerja kat bangunan tinggi2..nanti kena buat knee replacement surgery camne..hehe..lama saya tak terlibat dgn fire drill..Wak maaf lama tak dtg..saya busy wak..

    ReplyDelete
  2. Eh nmpk meriah lak tngok gambo yg Wak ambil ni. Kepala murut tanggal takpe Wak, janji gambo chun. Hehe

    Great pictures there!

    ReplyDelete
  3. olorrrrrr... kesiannya wak. Tapi serius nak tergelak pun ada sebab terbayang macam anak murid saya kat sekolah bila part ada fire drill.

    Eloklah tu berpeluh atas bawah wak... barulah boleh kempis sikit perut tu.... takpun mana-mana lemak yang berlebihan bolehlah dibakar...ekekee (aku jaluk ngapuro ye wak... )

    ReplyDelete
  4. wak2Hliza:
    selamat harijadi buat kamu jugakkk...

    ReplyDelete
  5. wak2deengineur:
    timekaseh sbb sukak foto wak yeee...

    ReplyDelete
  6. wak2Nida:
    betulla tuu perot wak pon dah boroii niiii... hiks2

    ReplyDelete
  7. syabbas wak!!
    keluar jugak peluh jantan wak... (",)

    ReplyDelete
  8. wak2blogtipskurus:
    letih tauuu makk... huhu2

    ReplyDelete
  9. Wak,

    beribu2 kalori terbakar tu...
    takpa,
    boleh top up balik kalori kat Restoran Mydina...

    p.s ada yg mati terbakar tak Wak?

    Salam pagi Kemis Wak!

    ReplyDelete
  10. wak2zouldahan:
    salam bang dokter, terbako kat luar xde, terbako dlm restoran mydina sambil mengeteh ramai jugakk tuuu eeeeh...

    ReplyDelete
  11. terbakar bangunan org nampak...terbakar hati sape yg tahu...ewah!

    MC la wak..!

    *tu gigih lagi ngambik foto kat semua floors tu...huhu~

    ReplyDelete
  12. sekali sekala , eksesais
    kuatkan kepala lutut


    wak ,
    naper 13A??
    Naper bukan 14 ??

    ReplyDelete
  13. wak2gadisBunga:
    dokter manala nak kasik wak MC tuuu... uhuuu

    ReplyDelete
  14. wak2pB:
    cuba mak goyang2kan mouse atas foto wak tuu mesti dah tau jawaban yeeee....

    ReplyDelete
  15. wakkk... agak2 kalau btl2 berlaku kebakaran, sanggup tak ambil gambar kat setiap tingkat gitu? hehehehe

    ReplyDelete
  16. 4 = se' = mati loh

    Takpa wak, dah nak wiken ni, bini wak boleh tolong urutkan lutut wak tu :)

    ReplyDelete
  17. wak2sw33tdarling:
    kalo btol2 terbakar (nauzubillah), mana sempat nk tangkp every floor, sbb dh kena angkut naik helikopter tuuuu.. kehhh2

    ReplyDelete
  18. wak2DinasAldi:
    ciku X baek ckp mati2 pulakkk.. uhuuuu

    ReplyDelete
  19. tahniah wak.. senaman tanpa sengaja adalah baik utk kesihatan wak juga :)

    ReplyDelete
  20. same la kite...
    wak,sudila follow blog sy yg tak seberapa hatimamaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. wak2cikfiza:
    btol2 wak stuju banget tuuu... jom bersenamm jugakk kikik2

    ReplyDelete
  22. wak2Maz:
    nnti wak follow yeee... hiks

    ReplyDelete
  23. memang sakit lutut dibuatnya kalo slalu camtu

    ReplyDelete
  24. wak2mamasyaza:
    wak kalo yg ade tukang urut Xper kui2...,,

    ReplyDelete
  25. kita turun guna lif...muahahahahaha

    ReplyDelete
  26. wak2julie:
    X aci korang x bgtau wak yeeee.... ;-P

    ReplyDelete
  27. Hahaha apa ni Wak, fire drill tapi semua muka happy je. Kenalah buat muka cemas sikit :p

    ReplyDelete
  28. wak2teenager:
    kalo btol2 kurus xper... huhu2

    ReplyDelete
  29. wak2Iz:
    slogan dorang: hidup kena ceria.. hiks2

    ReplyDelete
  30. saya nak buat locum kat klinik Prime Care la.....

    ReplyDelete
  31. wak2DrSinga:
    nape pulak, bukan DrSingh prime care tu nak cuti2 gi siam pown... huks2

    ReplyDelete
  32. nasib baik office saya tingkat 1 je. exercise sekali sekala ok kot? hehe

    ReplyDelete
  33. wak2aliaaroslan:
    hehe kita X tau jodoh ajal maut rejeki semua kann.. mana tau esok lusa kita bkeje kat tingkat 88 klcc tower pulakk... uhuh2

    ReplyDelete
  34. lor..ye ke wak tak tau....
    mak cik..kak cik..cik cik..kat tempat wak tu suma turun guna lift...
    dorang dengki kat wak tu....
    x pon masa dorang sibok turun tu wak tido...hahahaha

    saya yang tak turun tangga ni pon basah satu badan berator kat depan kedai mamak tuh...

    hehehehee...

    ReplyDelete
  35. wak2cikPuanLawa:
    ko sorang je yg dengki kat wak yeee...., tulaa wak bukan tido amboiii tapi X sempet nk ngulorr yee

    ReplyDelete
  36. di M'sia ni fire drill pun satu hazard juga, pernah ada yg meninggal masa kelam kabut ni.

    ReplyDelete
  37. Wak
    Kenapa Wak tak turun ikut Lif macam mereka saja. Atau sampai Tingkat 1 konon2nya baru turun ikut tangga..?

    ReplyDelete
  38. wak2thomas:
    kalo nk meninggal X payah tunggu yg btol2 jugakk... huuuu2

    ReplyDelete
  39. wak2matsom:
    sbenarnye dorang de bgtau tapi wak X dengar atau wak bz tengah buat keje ngono toohhh....,, tapi kalo wak konon2 tipu smpey tingkat1 baru turun camane wak leh amek gambar setiap tangga dari tingkat 20 pulak? cerr kang matsom citerr? hmmmm...,

    ReplyDelete
  40. Bukan gitu maksud saya la wak. Nombor 4 kan orang Cina cakap mati, sebab tu la bangunan yg dema buat takda no. 4/tingkat 4/& lain2 yg sewaktu dgn 4.

    Wak jangan nanges ok, saya mintak maap naa.

    ReplyDelete
  41. wak2DinasAldi:
    no worries ciku naa..,, wak X nangess... kowserr ;-P

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen