Followers

Monday, February 25, 2013

PERSPEKTIF SATU TITIK HILANG

 
⇧ Danga Bay sunset. ©2013 WakGelas™

Betullah kata orang. Terlajak bot besar mewah leh diundur. Terlajak kata buruk padahnyeerr. Wak cuman nk mohon maap jeeer..

Tak moh ahh emo2 selalu.., Uhhuuu

Citer laenn. Wak nk ucap syabas dan tahniah pada abg bro mJmP (sorry X tau nama sebenor ikut ic yee) krn baru saja menamatkan maraton projek photoblognye 35 days, 35 photos with 35mm lens. [+ My Journey My PHoto] Well done and keep it up abg bro sbb berani menyahut baton cabaran dan meneruskan projek wak 50mm tempohari. Timekaseh sekali lagikks.

22 comments:

  1. Tu diaaaa....ohsem....mana satu kapal wak...??

    ReplyDelete
  2. kalau bujang terlajak pulak..mcmm mana wak hehe

    ReplyDelete
  3. Kapal dagang wak yg besar tu dah terlajak kedepan...... susah dah nak undur.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kapal dagang besar sekang dh modern yee dh pakey enjin cannggih leh gostan., ahHHks

      Delete
  4. seronoknya kalau dapat menyahut cabaran marathon camtu tapi mak ni tak reti tangkap gambar cantik2 macam wak..takpela...tengok gambar2 yang wak tangkap pun jaaaadila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasehla makk sukak ssonok tengok gambr2 wak tangkp jeer..,eHHHhe

      Delete
  5. woooo.....

    kagum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok tangga besi pown leh kagum kewww.. ehHHHe, tenkiu yuu

      Delete
    2. kagum la wak... tengah pk2 macam mane nak pasang benda tu :)

      Delete
  6. wah ada cabaran baru ke?
    cantik gambar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak citer cabaran yg lama ye makk.,ehhheEe tenkiu sukak gmbr wak amek tuuu yee

      Delete
  7. haaaa..kat sini saya dah tembak....hahaha

    ReplyDelete
  8. cantik perspektifnya Wak..
    trima kasih sekali lagi ye Wak... :)

    ReplyDelete
  9. Salam wak.. hihih..
    terlajak bot mewah mesti sesat kat cma.. :p

    oh.. tahniah buat beliau.. :)

    ReplyDelete
  10. satu arah haluan... perfect shoot la wak!

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen