Followers

Friday, December 13, 2013

PHOTOGRAPHY MAGAZINES PROJECT

My complete one full year local photography magazines collection. ©2013 WakGelas™

hari dan bulann pon dh nak smpi ujung tahun jugakks.,

spt yg wak rancang pd awal tahun nih, wak dh hntr karya2 wak kt dlm majalah fotografi tempatan., aLhamdulillah, krn kesemua majalah menyiarkan karya2 wak hampir setiyap bulan jugakks., wak sukak wak sukakk

tapi tahun depan wak x tau lagik nk sambung projek nih ataupon tidak.., uHHUuuu

33 comments:

  1. Tahniah wak..

    Wak nk jual kamera apa wak?sya mau tau.hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. wak nak jual kamera yea....macam nak jugak ler....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pm wak jer dlm FB bolee? kalo siyeslarr

      Delete
  3. wahhh , kalau kakak saya baca entry ni confirm dia jealous gile-gile sebab dia photographer bebas , boleh nengok-nengok belog dia jugak --> http://anisfitrisya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak dh jengok blog kakak kamu tapi mcm x aktif dh bungkuss jerr ..,ghittuu ;-p

      Delete
  4. Replies
    1. xlah byk maner, timekaseh juee., ehHHe

      Delete
  5. Replies
    1. timekaseh mak pokok manggis tuu., ehhee, biase2 ajerr..,

      Delete
  6. suka tgk gambar dlm blog wak
    gambar nya cantik dan terang mata
    tu yg kdg tgk je tak komen ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasehlar sudi datang mampir2 jenguk2 blog mrapu wak nihh.,ihhKKs

      Delete
  7. Hebat betul wak ni berfoto...tahniah yek wak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehheEe biase2 ajer makk., timekaseh jugakks.,

      Delete
  8. Amboihhhh.... awat tak mau teruskan.. ada projek buat majalah sendiri kaaa? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau lagilarr cik dekdaa yeee., majalah sendirik maneder.., uhHUUU

      Delete
  9. wahh! dah banyak majalah juga karya wak tersiar ya... Tahniah wak..moga2 dpt jadi jurugambar terkenal....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaa., suker suki je makk., esok luse kalo wak fenatt wak berenti lar menembak gambr., iHHkks

      Delete
    2. ahhaa..teruskan menembak gambar.. sebab hasil nya org hargai...hehe..class gitu! :)

      Delete
  10. Replies
    1. kalo wak rajin wak sambunglarr., ihHHkks

      Delete
  11. Kenapa pulak nak berhenti Wak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasikla chan orglen gakk ye makk., ahhKs

      Delete
  12. Replies
    1. salam jumaat jugakk cik kak wirda tuuu., ;-p

      Delete
  13. Kalau sambung, kenapa? Kalau tak sambung, kenapa?

    ReplyDelete
  14. Banyaknya... Gambar Wak mantop!...

    ReplyDelete
  15. salam wak..
    tahniah ye..
    tahun 2014 harusla wak cuba antar lagi.. rugi kalo tak join..pic2 yg wak caoture cantik tau.. :)

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen