Followers

Monday, February 17, 2014

SAMSUNG FROM MENTOS

▲ Samsung Galaxy Y Neo from Mentos Malaysia (Sold Out). ©2014 WakGelas™


"Samsung pasti Untung"., aLhamdulillah hadiah henpon dari Mentos larr pulakk.., walopon lebih 2 bulan menunggunyerr.., ingatkan wak cuman dapat baucer KFC sepoh hinggit jakk., layanns

[+ 27/11/13 - Mentos ]

Utk rekod, ni adela henpon pintar jenama Samsung smartphone kedua wak dpt slps Samsung Galaxy S III mini tuari.. eHHHEe

timekaseh Mentos Malaysia, majulah Sukan tuk Negara.. ;-p


▲ Peraduan Cintai Malaysia oleh Mentos Malaysia. ©2014 WakGelas™


22 comments:

  1. wah, selalu jugak menang hadiah ni kan...

    ReplyDelete
  2. Laa....Wak, baru ku tahu ada peraduan gula -gula Mentos. Tahniah Wak, murah rezeki, dapat cuti -cuti kat Pulau Tioman lagi.


    ReplyDelete
  3. Tgk tu wak...mmg rezeki..tahniah wak...

    ReplyDelete
  4. rajin join peraduan ye... murah betul rezeki wak :-)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Wak Gelassssss. MEMANG KLASSS

    ReplyDelete
  6. Dapat hadiah lagik! Rezeki betul asyik menang peraduan je kan :-)

    ReplyDelete
  7. wak bg la tips acane nak menang seme contest ni

    tak pernah lekat pun hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuari kann wak dh share sikit psl nak senang menang peraduann..,

      http://wakgelas.blogspot.com/2013/11/wak-yang-dulu-bukanlah-yang-sekarang.html

      wallahualam

      Delete
  8. bestnya. tak pernah pun dapat hadiah camni. nak jugak...

    ReplyDelete
  9. muka rejeki ko ni wak..mak tumpang gumbira ria bg pihak ko jer lah wak....nnt kalau nak sold out lain2 brg roger2 lah mak yer wak...

    ReplyDelete
  10. Rezeki wak ni melimpah ruah. Alhamdulillah. Memacam wak menang. Tak nak ke bagi hadiah dekat kita orang pula. hehe.

    ReplyDelete
  11. bestnya wak selalu dapat "free gift" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'free gift'lar sangatts makk., ahhKks

      Delete
  12. wah bertuahnya wakk. tahniah tahniah wak

    ReplyDelete
  13. salam wak tu..
    alhamdulilah..
    murah rezeki.. berbaloi2.. untung2 lepas ni menang samsung note 3 fulakss

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen