Followers

Tuesday, February 11, 2014

MAUT JATUH GUNUNG

Harian Metro today. ©2013 WakGelas™

lagi beberape hari lagik wak nak daki, smlm wak dikejutkan dgn berita ade pendaki gunung Kinabalu maut terjatuh di puncak.. uHHuuu, saspen dan seram sejuk pulakk kanns..,

mugo2 perjalanan wak nnti selamat pergi dan kembali..,amin ya robbal alaminn

[+ Utusan Malaysia | Berita Harian | The NST | The Star ]

28 comments:

  1. moga semuanya selamat wak..insya'allah..

    ReplyDelete
  2. Amin...Amoga urusan wak dipermidahlan olehNYA. Take care yer wak.

    ReplyDelete
  3. insyaallah wak xdek apa2..
    berhati2 sahaja nnti.
    x saba nk tengok hasil wak di puncak nnti.

    ReplyDelete
  4. berhati-hati,wak.moga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  5. Wak, selamat maju jaya...yang penting sentiasa ikut arahan jurupandu (GUIDE)...hope selamat pergi dan kembali...tq

    ReplyDelete
  6. Beringat yer Wak. Semoga dilindungi perjalanan murni Wak tu. Amiin.

    ReplyDelete
  7. tu le.. ade tenampak kat wall smalam.. dah ajal die cam tu.. pelancong plak tu.. alahaii..

    ReplyDelete
  8. Wak...hati hati bila di sana nanti..sentiasa ingat kepada Allah.. ins Sha Allah selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. jatuh hati xper jangan jatuh gaung kanns., kihkih2

      Delete
  9. Ad bce gak ni..ap pon bhati2x ye wak...ajal maut tu blh jd dimana2x..kan?

    ReplyDelete
  10. Aiya u sure can wan lar. Most probably dia nak amik gambar Selfie. Have a good trip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lol ahmoiii., 'selfie' erk? harhar2 never thought of that ;D

      Delete
  11. wak...insyallah. semua berjalan lancar....jatuh cinta (kat tempat tu larr) tak apa....jaga jgn tergelincir

    ReplyDelete
  12. yakin boleh wak..!
    saya dah sampai, insyaAllah Wak boleh.

    ReplyDelete
  13. Wak, Jangan excited sangat nak amek gambo yea... safety comes first ;-)

    Buat Solat hajat banyak2 minta Allah permudahkan, In Sya Allah

    Sy bagi tips, kalau nak enjoy amek gambo kat atas tu, sampai lah lambat skit... sebab ms tu org x ramai dah, enjoy skit :-)

    ReplyDelete
  14. Hati-hati wak yea. semoga selamat pergi dan kembali.

    ReplyDelete
  15. salam wak..
    wuhuuuu...cma pulak yg seram..
    insyaAllah..pastikan segala kelengkapan pendakian cukup yer!
    semoga selamat sampai dan pulang.. :)

    ReplyDelete
  16. Hati-hati wak..INGAT jgn melakaui kabel yg dah ditetapkan tau..INGAT tu...kami semua nak tgk gambar2 yg cantik kebaboom dari atas Gunung tu nnt...

    ReplyDelete
  17. InsyaAllah harap semuanya ok...selamat mendaki..^^

    ReplyDelete
  18. Wak Hati hati je lah yerr. semoga selamat sampai

    ReplyDelete
  19. harap semuanya baik-baik saja Wak.. aamin..

    ReplyDelete
  20. takutnya. kena hati hati selalu.

    ReplyDelete
  21. amin....yea Wak...semoga selamat pergi dan balik....

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen